پلو سبزیجات غذای هندی خوشمزهای است که با ادویههای فراوان تهیه میشود و مخصوص گیاهخواران است. این غذا طعمی تند دارد و شما میتوانید مقدار فلفل را بسته به سلیقهتان تنظیم کنید. در اینجا با طرز تهیه پلو سبزیجات هندی خوشمزه آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پلو سبزیجات هندی
- سیب زمینی : 2عدد
- گل کلم خرد شده : 2 فنجان
- هویج خرد شده: 2 عدد متوسط
- لوبیا سبز : 12-14 عدد
- نخود فرنگی: 1/2 فنجان
- روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
- پیاز : 2 عدد متوسط
- گوجه : 3 عدد متوسط
- سیر له شده: 5 حبه
- زنجبیل تازه و رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- برگ نعنا خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سبز: 3 عدد
- پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
- پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
- برنج: 300 گرم
- آب لیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان دلخواه
- برگ بو: 1 عدد
- هل سبز: 4 عدد
- چوب دارچین: 2 عدد کوچک
- میخک: 4 عدد
طرز تهیه پلو سبزیجات هند
- برای تهیه پلو سبزیجات هندی ابتدا برنج را بشویید و 1 ساعت قبل از پختن آن را خیس کنید.
- تمام سبزیجات را به خوبی بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید، سعی کنید همه را یک اندازه خرد کنید.
- روغن مایع را در قابلمه مناسب داغ کنید و سپس ادویهها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- پیازها را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس سایر سبزیجات را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- سپس سبزیهای خرد شده و ادویهها را به مخلوط اضافه کنید و در نهایت آب لیمو و نمک را بریزید.
- برنج را آبکش کنید و با مخلوط سبزیجات ترکیب کنید و آب روی آن بریزید.
- بعد از دم کشیدن، برنج را در دیس سرو کنید و با ماست یا دوغ نوش جان کنید.
به یاد داشته باشید که پلو سبزیجات تند است و میتوانید ادویهها را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
ارسال دیدگاه