طرز تهیه پلو سبزیجات هندی خوشمزه و تند

شنبه 13 اردیبهشت 1404 آشپزی
poloe sabzyjat

پلو سبزیجات غذای هندی خوشمزه‌ای است که با ادویه‌های فراوان تهیه می‌شود و مخصوص گیاه‌خواران است. این غذا طعمی تند دارد و شما می‌توانید مقدار فلفل را بسته به سلیقه‌تان تنظیم کنید. در اینجا با طرز تهیه پلو سبزیجات هندی خوشمزه آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه پلو سبزیجات هندی

  • سیب زمینی : 2عدد
  • گل کلم خرد شده : 2 فنجان
  • هویج خرد شده: 2 عدد متوسط
  • لوبیا سبز : 12-14 عدد
  • نخود فرنگی: 1/2 فنجان
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 2 عدد متوسط
  • گوجه : 3 عدد متوسط
  • سیر له شده: 5 حبه
  • زنجبیل تازه و رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز: 3 عدد
  • پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز: 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
  • برنج: 300 گرم
  • آب لیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان دلخواه
  • برگ بو: 1 عدد
  • هل سبز: 4 عدد
  • چوب دارچین: 2 عدد کوچک
  • میخک: 4 عدد

پلو سبزیجات

طرز تهیه پلو سبزیجات هند

  1. برای تهیه پلو سبزیجات هندی ابتدا برنج را بشویید و 1 ساعت قبل از پختن آن را خیس کنید.
  2. تمام سبزیجات را به خوبی بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید، سعی کنید همه را یک اندازه خرد کنید.
  3. روغن مایع را در قابلمه مناسب داغ کنید و سپس ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. پیازها را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس سایر سبزیجات را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  5. سپس سبزی‌های خرد شده و ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کنید و در نهایت آب لیمو و نمک را بریزید.
  6. برنج را آبکش کنید و با مخلوط سبزیجات ترکیب کنید و آب روی آن بریزید.
  7. بعد از دم کشیدن، برنج را در دیس سرو کنید و با ماست یا دوغ نوش جان کنید.

به یاد داشته باشید که پلو سبزیجات تند است و می‌توانید ادویه‌ها را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.

Capture 35

طرز تهیه چیز کیک براونی شکلاتی خوشمزه و ساده

ته چین مرغ قالبی

طرز تهیه فینگر فود ته چین قالبی خوشمزه و زیبا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا