بهترین توصیه های برای تربیت فرزندتان

دوشنبه 6 شهریور 1402 روانشناسی
بهترین توصیه های برای تربیت فرزندتان

بهترین توصیه های برای تربیت فرزندتان

با وجود تمام عشقی که به فرزندتان دارید، گاهی اوقات از رفتار او متعجب می شوید. مطمئن باشید وقتی نوبت به تربیت فرزندان می رسد، هر پدر و مادری در مقطعی با مشکلاتی مواجه می شود! خبر خوب این است که شیوه های فرزندپروری ساده و در عین حال موثری وجود دارد که می تواند در زندگی روزمره به ما کمک کند.


سوپر دایه

اینها سه دایه فوق العاده از کشورهای مختلف هستند: کتی سارای از فرانسه، جو فراست از بریتانیا و کاترینا سالفرانک از آلمان. علاوه بر این، Sylvie Jenaly در نسخه فرانسوی برنامه تلویزیونی “Super Nanny” حضور دارد. توصیه های آنها بر اساس تجربیات آنها به عنوان مربی، توسط خانواده هایی که همراه آنها بوده اند مؤثر شناخته شده است.نکاتی که به راحتی قابل اعمال است و با نیازهای فردی فرزندان شما سازگار است.


یک روال ایجاد کنید

یک زندگی منظم به کودک شما کمک می کند تا احساس امنیت کند و احساس ثبات در خانه ایجاد کند. برای ایجاد یک روال، مهم است که زمان های خاصی را برای وعده های غذایی، تکالیف، زمان بازی و زمان خواب تعیین کنید. به طور کلی، داشتن یک برنامه روتین با فرزندان به شما امکان می دهد زمان را بهتر مدیریت کنید و زندگی خود را سازماندهی کنید.


زمان با کیفیت خانواده را در اولویت قرار دهید

صرف نظر از فعالیت‌های سرگرم‌کننده، گردش‌های خانوادگی، وعده‌های غذایی مشترک یا لحظات گفتگو، زمان با کیفیت برای خانواده بسیار ارزشمند است! این لحظات به ایجاد یک محیط گرم خانواده کمک می کند و باعث رشد کودک می شود.


از خواب کودک غافل نشوید

سیلو جنالی در ستون های «Le Parisien» می نویسد: «هرچه کودکان بیشتر احساس آرامش کنند، بهتر به زندگی نزدیک می شوند. خواب بر سلامت کلی کودک تأثیر دارد، بنابراین نباید از آن غافل شد. سوپر دایه می گوید: “ضروری است که آنها را در اوایل شب بخوابانید.” برای سهولت در زمان خواب، محیطی مناسب برای خواب ایجاد کنید و عادات سالمی را قبل از خواب ایجاد کنید، مانند خواندن کتاب.


نشان دادن اقتدار

اقتدار والدین امکان آموزش ارزش های اساسی (احترام، صداقت و …) را به فرزندان و همچنین آماده سازی آنها برای زندگی در یک جامعه فراهم می کند. همانطور که سیلوی جنالی خاطرنشان می کند، والدین نیز قوانین خود را دارند که باید به آنها احترام بگذارند، همانطور که سیلوی جنالی خاطرنشان می کند: “هرگز قولی ندهید که نمی توانید به آن عمل کنید. بسیار مهم است که به قول خود عمل کنید. اگر شکستن یک قول ضروری است، توضیح این موضوع مهم است. .”


ارتباطات را ارتقا دهید

ارتباط روان با فرزندانتان روابط عاطفی بین شما و آنها را تقویت می کند و به شما امکان می دهد نیازها و انتظارات آنها را بهتر درک کنید. فرزندان خود را تشویق کنید تا احساسات و نگرانی های خود را بدون ترس از قضاوت بیان کنند.


از زمان بیش از حد صفحه نمایش خودداری کنید

صفحه نمایش ها اغلب متحدان بزرگی در نظر گرفته می شوند زیرا می توانند ساعت ها فرزندان ما را مشغول کنند. اما، مراقب باشید که زیاده روی نکنید! برای رفاه حال فرزندانمان، لازم است زمان نمایش آنها را محدود کنیم. سیلو جنالی در «Le Parisien» می‌گوید: «ایده این است که [کودکان] را توانمند کنیم: به آن‌ها زمان مشخصی برای بازی اختصاص دهیم، و مهم‌تر از همه، به آن پایبند باشیم». او می افزاید: “زمان ایده آل [برای نمایشگرها] بعد از مدرسه، درست بعد از زمان میان وعده است. از سوی دیگر، هرگز نباید قبل از خواب از آن ها استفاده کنند. ”


به فرزندتان تبریک بگویید

با تبریک گفتن به فرزندانتان به خاطر نمرات خوب، نگرش مثبت یا تلاش اندک روزانه شان، عزت نفس آنها را تقویت کرده و آنها را تشویق به پشتکار و رویارویی با چالش های جدید می کنید.


کودک را مجبور به غذا خوردن نکنید

فرزند شما نمی خواهد بشقاب خود را تمام کند؟ با آنها عافیت داشته باشید. شما باید به اشتهای طبیعی آنها احترام بگذارید. شاید آنها دیگر گرسنه نیستند. همانطور که Super Nannies می گویند، مجبور کردن کودک به خوردن می تواند اختلالات مرتبط با غذا ایجاد کند. از طرف دیگر، آنها می گویند، “حداقل آنها را مجبور به طعم دادن کنید.” به فرزندتان این فرصت را بدهید که غذاهای مختلف را با سرعت خودش کشف کند


فحش دادن را ممنوع کنید

یک اصل اساسی، مطمئنا، اما شایسته به خاطر سپردن است! استفاده از کلمات دشنام در گفتار کودک می تواند به روابط اجتماعی آنها آسیب جدی وارد کند. با ممنوع کردن آنها به کودک در درک و احترام به هنجارهای اجتماعی کمک می کنید. ممنوع کردن الفاظ ناسزا، به ویژه کلمات آزاردهنده یا توهین آمیز در تربیت کودک بسیار موثر است.

فعالانه گوش کنید

گوش دادن فعالانه به یک کودک به این معنی است که وقتی با ما صحبت می کند توجه کامل و کامل به او داشته باشیم و در عین حال علائم علاقه را نیز از خود نشان دهیم. این شیوه گوش دادن و پاسخ دادن باعث می شود فرزند شما احساس کند شنیده شده و ارزشمند است. این ارتباط بین شما را تقویت می کند.


تشویق استقلال

مهم است که اجازه دهید فرزندتان وظایف خود را انجام دهد. این باعث می شود او احساس شایستگی کند و اعتماد به نفس آنها را افزایش دهد. به لطف این خودمختاری، کودک شما مهارت های عملی برای زندگی روزمره مانند لباس پوشیدن، مرتب کردن یا تهیه وعده های غذایی ساده را به دست می آورد. همچنین مهارت های تفکر و تصمیم گیری را توسعه خواهد داد.


مرزهای واضحی تعیین کنید

اشکالی ندارد که با استفاده از روش های فرزند پروری مراقبتی و مثبت، برای فرزند خود حد و مرز تعیین کنید. هنگامی که این محدودیت ها با وضوح و سازگاری ایجاد شوند، محیطی اطمینان بخش برای رشد فرزندان ما ایجاد می کنند.


طرفداری نشان ندهید

Sylvie Jenaly توصیه می کند: «ایده این است که تا حد امکان زمان بیشتری را با هر یک از آنها بگذرانیم تا از هرگونه حسادت جلوگیری کنیم. سوپر دایه فرانسوی به طور مرتب مشاهده می کند که “تا چه اندازه کودکان بزرگتر از این عدم برخورد برابر رنج می برند.” به نظر او، مهم است که به کودک بزرگتر توضیح دهید که چرا خواهر یا برادر کوچکش به توجه بیشتری نیاز دارد، بدون اینکه آنها را از این امر محروم کنید.

مراقب خودت باش!

این آخرین توصیه به ندرت به والدین جوان داده می شود اما بسیار مهم است! برای مدیریت بهتر زندگی روزمره، استراحت و زمان برای خود لازم است. بنابراین هر از گاهی با اجازه دادن به گردش با دوستان، یک جلسه خرید یا صرفاً یک بعدازظهر آرام و آرام، خود را درمان کنید. به عنوان مثال، می توانید فرزندان خود را به پدربزرگ و مادربزرگ یا پرستار کودک بسپارید

منبع : MSN

بحران میانسالی

بحران میانسالی

اختلالات یادگیری

اختلالات یادگیری فرزندانتان را درمان کنید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا