چگونه کودک شاد داشته باشیم/7راز برای تربیت یک کودک شاد

یکشنبه 30 آذر 1399 موفقیت
چگونه کودک شاد داشته باشیم

چگونه کودک شاد داشته باشیم

اگر اين سوال در ذهن شما باشد که چگونه مي توانيد شادي را در وجود فرزندتان شکوفا کنيد اين رموز تربيتي به کار شما خواهند آمد.

اجازه دهيد که فرزندتان متوجه شود از تولد و وجود او خوشحال هستيد. سعي کنيد با او ارتباط چشمي برقرار کنيد با يک احوال پرسي گرم يا لبخند نشان دهيد که به حضور او اهميت مي دهيد. نام او را رسا و زيبا به زبان بياوريد چون بچه ها دوست دارند به آهنگ نامشان گوش بدهند و شنيده شدن اين نام از زبان کسي که دوستش دارند اعتماد به نفس بيشتري به آن ها مي دهد.
براي فرزندتان در روز برنامه هاي سرگرم کننده در نظر بگيريد. بسياري از ما معمولا اجازه مي دهيم فرزندمان با بازي هاي رايانه اي و تماشاي تلويزيون خودش را سرگرم کند اما بايد بدانيم اين که گاهي فرزندان مان احساس کسالت و بي حوصلگي کنند طبيعي است و محدود کردن آن ها به رايانه و تلويزيون باعث محدود شدن پيشرفت و خلاقيت آن ها مي شود.

پرورش فرزند شاد تلاش زيادي را مي طلبد پس وقتي قدم در اين راه مي گذاريد بايد سعي کنيد همه نيازهاي روحي او را برآورده کنيد و مطمئن باشيد که پاداش اين فداکاري را دريافت خواهيد کرد اين پاداش چيزي جز داشتن يک فرزند سالم و شاد نيست که شانس زندگي در خانواده اي را داشته است که بي توجه از کنار کودکي او نگذشته اند.

راز کودک شاد

راز کودک شاد

7راز برای تربیت یک کودک شاد

1. شما الگوی اصلی فرزند خود هستید.
شما کودک به طور طبیعی سیم کشی شده است تا به شما نگاه کند ، از شما تقلید کند و قدم هایتان را دنبال کند. که به معنای …
2. نمی توانید انتظار داشته باشید فرزندتان رفتاری داشته باشد که شما رفتار نکنید.
اگر می خواهید فرزندتان عادت های خود را تغییر دهد – مثلاً وقت کمتری را روی کامپیوتر بگذرانید ، صبورتر باشید ، یا مسئولیت و سازماندهی بیشتری داشته باشید – مطمئن شوید که ابتدا این رفتارها را مدلسازی می کنید.
3. “صحبت کردن” با کودک به ندرت برای ایجاد یک تغییر دائمی کافی است.
مکالمات می توانند نقطه شروع خوبی باشند ، اما مکالمات به تنهایی به ندرت بر تصمیمات کودکان تأثیر می گذارند. نظارت ، قوانین و عواقب انجام می شود.
4- وضع قوانین محکم – و استفاده از عواقبی که کودک شما تصمیم می گیرد قوانین را رعایت نکند –
شما را “ظالم” یا “ناعادلانه” نمی کند. این شما را به یک معلم موثر تبدیل می کند و به کودک کمک می کند تا در مورد نحوه کار دنیا درس های مهمی بیاموزد.
5. نمودارها بهترین دوست شما هستند.
از نمودارهای تصویری برای بیان قوانین ، کارهای خانه و انتظارات و عواقب نقض آنها استفاده کنید. از فرزندتان بخواهید از علامت های چک یا ستاره های طلا استفاده کند تا آنچه را که هر روز تکمیل می شود علامت گذاری کند. نمودار کودک خود را روزانه مرور کنید. اگر چیزی از قلم افتاد ، از فرزند خود بپرسید ، “نتیجه آن چیست؟” این روال روزانه کودک شما را ترغیب به اعتماد به نفس و مسئولیت شخصی می کند. 
6. به یاد داشته باشید که بچه ها بی ادب ، سرکش ، گستاخانه ، حریص ، خودخواه و … به دنیا نمی آیند.
اینها رفتارهای آموخته شده هستند ، به این معنی که نمی توان آنها را نیز یاد گرفت. همه چیز از شما شروع می شود.
7.همیشه با الگوبرداری از رفتار ، نگرش و ارزشهایی که می خواهید در فرزند خود ببینید ، تغییرات مثبت را تحریک کنید.
بله ، این اساساً “تکرار” اولین حقیقت است ، اما بسیار مهم است ، تکرار آن را تحمل می کند.
نوعی از افرادی باشید که کودک شما می تواند به او اعتماد کند ، احترام بگذارد و او را تحسین کند. یک الگو ، یک معلم ، یک قهرمان باشید. شما کودک روی شما حساب می کند. در حال تماشای شما. و جذب آنچه انجام می دهید.
اعتماد به نفس

20 نشانه‌های کودک دارای اعتماد به نفس بالا و اعتماد به نفس بالا

عادت سالمی که والدین باید به کودکان خود بیاموزند

6 عادت سالمی که والدین باید به کودکان خود بیاموزند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا