خورش گوشت چرخ کرده

سه‌شنبه 22 اسفند 1402 آشپزی
خورش گوشت چرخ کرده

خورش گوشت چرخ‌کرده غذایی ساده اما بسیار خوشمزه است که دستورهای پخت متنوعی برای آن وجود دارد. برای تهیه کردن این خورشت ایرانی خوشمزه زمان زیادی لازم نیست و به این دلیل در زمره‌ی یکی از خورش‌های راحت قرار می‌گیرد.

از طرف دیگر، طعم این خورش به قدری مطبوع است که می‌تواند با خورش‌های معروف ایرانی رقابت کند. در این دستور پخت ما خورش گوشت را با سیب زمینی درست کرده‌ایم اما این تنها دستور پخت موجود نیست و شما می‌توانید از مواد غذایی دلخواه مانند قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و … استفاده کنید. برای آموزش این خورش ساده و خوش طعم با سایت دایان همراه باشید.

 

مواد لازم برای خورش گوشت چرخ کرده 4 نفر

گوشت چرخ کرده 300 گرم

سیب زمینی 2 عدد بزرگ

پیاز 2 عدد متوسط

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

طرز تهیه خورش گوشت چرخ کرده

برای تهیه خورش گوشت ابتدا پیازها را پوست بگرید، بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. قابلمه‌ی مناسبی را روی حرار قرار دهید و کمی روغن به آن اضافه کنید.

در این مرحله پیازها را تفت دهید تا شیشه‌ای و سبک شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه با ادویه (زردچوبه و فلفل سیاه) به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

وقتی گوشت چرخ کرده سرخ شده و تغییر رنگ داد، رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و مجدداً تفت دهدی تا بوی خامی رب گرفته شده و به اصطلاح رنگ باز کند.

اکنون زعفرانی را که از قبل دم کرده‌اید، به مواد قابلمه اضافه کنید و بعد از اینکه کمی تفت خورد، 2 لیوان آب گرم به قابلمه اضافه دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت چرخ کرده کاملاً بپزد.

در مدتی زمانی که گوشت چرخ کرده می‌پرد، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت حبه خرد کنید. سیب زمنی های خرد شده را با آب سرد بوشیید و اجازه بدهید آب آنها به خوبی گرفته شده و خشک شوند. سپس ماهیتابه‌ی مناسبی را روی حرارت متوسط بگذارید

کمی روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً داغ شود. اکنون سیب زمینی ها را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید. 30 دقیقه بعد سیب زمنی های سرخ شده را به خورش اضافه کنید.

در مرحله‌ی آخر خورش را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و سایر ادویه‌های مد نظرتان را اضافه کنید. صبر کنید خورش به غلظت مد نظرتان برسد و به روغن بیفتد. پس از اتمام پخت خورش را در ظرف بکشید و همراه با برنج سرو کنید.

 

طرز تهیه خورشت هویج

طرز تهیه فسنجون با بادام زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا