کوفته پنیری یک غذای ترکی خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. با طرز تهیه این غذای لذیذ آشنا خواهید شد.
طرز تهیه کوفته پنیری ترکی
مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر: ۱ حبه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- آرد سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- روغن و زردچوبه: به مقدار کافی
دستور پخت کوفته پنیری
- برای تهیه کوفته پنیری ابتدا یک پیاز بزرگ را با رنده ریز رنده کنید، سپس آب پیاز را با فشار دست به خوبی بگیرید (اگر آب پیاز گرفته نشود، کوفته منسجم نمیشود و وا میرود).
- یک کاسه بزرگ بردارید. پیاز آب گرفته شده و گوشت چرخ کرده را در آن بریزید، سپس یک حبه سیر له شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، جوش شیرین، نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و با دست به خوبی ورز دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و مایه کوفته منسجم شود.
- حال مایه کوفته آماده است. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بردارید و در دست پهن کنید. حال مقداری پنیر پیتزا در وسط مایه کوفته قرار دهید و کوفته را جمع کنید (به شکل بیضی یا دایره جمع کنید) و لبههای کوفته را با فشار دست خوب به هم بچسبانید تا هنگام سرخ شدن پنیر بین آن بیرون نرود.
- تمام مواد کوفته را به همین شکل آماده کنید و در سینی بچینید.
- صفحه گریل یا سمت گریل تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید، اجازه دهید صفحه گریل خوب داغ شود.
- سپس کوفتهها را درون گریل بچینید و صبر کنید تا یک سمتشان به طور کامل گریل شود. سپس کوفتهها را برگردانید تا سمت دیگر کوفتهها نیز به خوبی گریل شود.
- چند عدد گوجهفرنگی هم در کنار کوفتهها گریل کنید.
- کوفته و گوجهفرنگی گریل شده را در ظرف سرو بچینید و با نان و سبزی میل کنید.
با رعایت این نکات میتوانید طعم و عطر کوفته پنیری را به بهترین شکل تجربه کنید.
ارسال دیدگاه