کوفته/ طرز تهیه کوفته بلغور ترکی

یکشنبه 12 دی 1400 آشپزی

کوفته بلغور یکی از غذای ترکی است .کوفته بلغور به روشهای مختلف تهیه می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز کوفته بلغور  مغز دار با گوشت چرخی و گردو با ما همراه باشد.

مواد لازم کوفته بلغور ترکیه

  • بلغور ریز گندم:1 و 1/2 لیوان
  • آب:۲ لیوان
  • تخم مرغ:۲ عدد
  • آرد:۱ قاشق غذا خوری
  • آرد سمولینا:۱.۵ قاشق غذا خوری
  • نمک:۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه:۱ قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز:۱ قاشق چای خوری

مواد داخل کوفته :

  • گوشت چرخ شده:۲۰۰ گرم
  • گردو خرد شده:۱/۲ لیوان
  • جعفری خردشده:۱/۲ لیوان
  • نمک:۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه:۱ قاشق چای خوری
  • فلفل پاپریکا:۱ قاشق چای خوری
  • پیاز:۱ عدد
  • ادویه:۱ قاشق چای خوری
کوفته بلغور

کوفته بلغور ترکی

طرز تهیه کوفته بلغور

  1. یرای تهیه کوفته بلغور ترکی ابتدا بلغور را پاک کنید و چند بار با آب بشوییدو  با آرد سمولینا در یک ظرف بریزید و با 2 لیوان آب مخلوط کنید و به مدت 2 تا 3 ساعت اجازه دهید خیس بخورد .
  2.  در این مرحله مواد میانی  کوفته را آماده کنید .
  3. برای تهیه مواد میانی ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در تابه با مقداری روغن تقت دهید تا کمی طلایی شود بعد  گوشت چرخ شده را به تابه اضافه کنیدو تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند . سپس کمی فلفل دلمه و ادویه ها را به گوشت  اضافه کنیدو تفت دهید سپس جعفری خرد و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و در آخر گردوی خرد شده  را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید تا مواد میانی کمی خنک شود.
  4. بلغور گندم و آرد سمولینا را که قبلا خیس خورده را در کاسه مناسب بریزید و با آرد،تخم مرغ،ادویه ها و یک قاشق رب گوجه ونمک  مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید تا  خمیری چسبناک بدست آید .اگر مایه کوفته خیلی چسبناک بود کمی آرد اضافه کنید.
  5.   کوفته بلغور را به شکل دوک فرم می دهند .حال  شماکوفته ها را مثل شکل فرم دهید برای منظم شدن کوفته ها از در آبمیوه گیری استفاده کنید. داخل حفره  در آب میوه گیر را پلاستیک بپوشانید و با دست خیس شده با آب , مقداری از مایه کوفته بردارید داخل حفره قرار دهید  و با انگشت مایه  کوفته رابه دیواره فشار بدید تا گود شود. داخل حفره رو با مایه گوشتی پر کنید و دوباره با مقداری از مایه بلغور روی مواد گوشتی گذاشته و فشرده دهید و به آرامی خارج کنید.
  6. کوفته بلغور آماده شده را داخل بشقابی که کمی آرد پاشی شده قرار دهید  و حدود ۱۰ دقیقه در فریزر قرار بدید تا کاملا چسبندگی آن  از بین برود  و فرم خودش رو حفظ کند
  7. یگ تابه گود و کوچک  تفلونی را روی حرارت قرار دهیدو مقدار زیادی روغن در آن بریزید تا خوب گرم شود سپس کوفته ها  بلغور را در روغن داغ و شناور سرخ کنید . کوفته های سرخ شده را روی دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شودسپس در ظرف سرو بچینید و با سس دلخواه میل کنید.
  8. کوفته بلغور  فینگر فود خوشمره وعالی است .نوش جان
cake

کیک / طرز تهیه کیک دینگ دانگ

ashe hendy

آش /طرز تهیه آش تند و پر ادویه هندی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا