فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت
کتلت گوشت
کتلت گوشت یکی از خوشمزه ترین کتلت ها ایرانی میباشد و یک غذای نونی خوشمزه باری روزهای که از خوردن خورش و برنج خسته شدید است . امروز با طرز تهیه این کتلت خوشمزه در کنار شما هستیم. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کتلت مرغ و کیک گوشت خوشمزه و مقوی و کیک مرغ و کتلت یا شامی شیرازی و نان ذرت شکم پر را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت
- سیب زمینی : 2 عدد
- گوشت چرخ شده گوسفندی 350 گرم
- تخم مرغ : 1 عدد
- پیاز متوسط : 1 عدد
- پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
- پودر پیاز : 1 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری : 3 قاشق غذاخوری
- نمک : 1قاشق چایخوری
- زردچوبه : 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل قرمز و ادویه کاری به میزان لازم
طرز تهیه کتلت گوشت
- برای تهیه کتلت گوشت ابتدا سیب زمینی و پیاز را پوست گرفته هر دو را جداگانه با رنده ریز رنده کنیدو آب آنها را با فشار دست یا با ریختن در توری فلزی کامل جدا کنید.
- پیاز رنده شده را به سیب زمینی اضافه کنید.گوشت چرخ کرده گوسفندی کم چرب را به همراه همه ادویه ها، پودر سوخاری و تخم مرغ به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند.و مواد منسجم شود.
- موادکتلت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.پس از این مدت که مواد خودش را گرفت، تکه های مساوی از آن بردارید و به شکل دلخواه خود در بیاورید.
- تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید و روغن کف آن بریزید. کتلت ها را داخل تابه داغ شده بچینید و دو طرف آنها را با حرارت ملایم تا زمانی که به رنگ طلایی در بیایند سرخ کنیدتا مغز پخت شود.
- کتلت گوشت سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.و سپس در ظرف سرو چیده و با گوجه سزخ شده و چیپس سیب زمینی تزیین کنید و با نان، سبزی خوردن سرو کنید.و یا به صورت ساندویخ با سس کچاب یا سس فلفل خانگی خوشمزه میل نمایید
*نوس جان*
ارسال دیدگاه