دوپیازه نخود و لوبیا چیتی / طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی هندی

چهارشنبه 6 اسفند 1399 آشپزی
Dopyaze nokhod va lobya

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه دو پیازه نخود و لوبیاچیتی

2-طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

دوپیازه نخود و لوبیاچیتی

دوپیازه نخود و لوبیا چیتی یک خوراک هندی خوشمزه است و بمب انرژی است و اگربرای صبحانه تهیه کنید بسیار مقوی است .با طرز تهیه این خوراک خوشمزه با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  فاصولیه عربی  و خوراک مرغ قفقازی و خوراک زبان با سس قارچ و خوراک سنگدان را ببینید .

دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

 

مواد لازم برای تهیه دو پیازه نخود و لوبیاچیتی

برای ۴ نفر

  1. نخود:۲ لیوان
  2. لوبیا چیتی:۲ لیوان
  3. ادویه گراماسالا:2 قاشق جای خوری
  4. سیب زمینی :۱ عدد
  5. پیاز:۳ عدد
  6. سیر:۵ حبه
  7. زنجبیل رنده شده:۱ قاشق غذاخوری
  8. رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
  9. ماست:½ لیوان
  10. زردچوبه:۱ قاشق چایخوری
  11. فلفل قرمز و سیاه :  از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

  • برای تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی ابتدا  24 ساعت قبل نخود و لوبیا چیتی را خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید.سپس بپزید و کنار بگذارید .
  • یک  لیوان از حبوبات و یک  عدد سیب زمینی پخته شده را پوره کنید .
  • سیرها را شسته و پوست آن را بگیرید و  له کنید و در ظرف جداگانه سه عدد پیاز متوسط  را رنده کنید.
  • تابه ای را روی شعله قرار دهید و کمی روغن در آن ریخته پیازها را در آن ریخته و خوب تفت دهید تا  طلایی شود. سپس سیرها را به پیازهای سرخ شده اضافه و به خوبی تفت دهید .سپس بقیه ادویه ها را اضافه کنید
  • یک قاشق زنجبیل رنده شده را روی مواد ریخته و آن را با زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه طعم دار نمایید. در آخر ادویه گرام ماسالا و مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید.
  • سیب زمینی و یک لیوان حبوبات پخته شده را که از قبل پوره کردید، درون تابه بریزید و به دلخواه ماست را به آن اضافه کنید، در نهایت  باقی حبوبات را با مقداری آب به مواد داخل تابه اضافه کنید  و درب آن را بگذارید تا بپزد.
  • .هنگامی که مواد درون تابه پخته شدند، آن را از روی گاز بردارید، دقت داشته باشید میزان غلظت خوراک به دلخواه خودتان است اگر تمایل دارید آن را با نان میل کنید بایستی خوراک غلیظ تر باشد.
  •  این خوراک هندی خوشمزه را با لیموی تازه و سبزی خوردن  میل  کنید.
khorshe saghe

خورش ساق / طرز تهیه خورش ساق خوشمزه شمالی

koofteh kashke

کوفته کشک / طرز تهیه کوفته کشک خوشمزه و اصیل اصفهانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا