کوفته کشک / طرز تهیه کوفته کشک خوشمزه و اصیل اصفهانی

سه‌شنبه 5 اسفند 1399 آشپزی
koofteh kashke

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه کوفته کشک

2-طرز تهیه کوفته کشک

 کوفته کشک

کوفته کشک جز غذاهای سنتی اصفهان است با طرز تهیه این کوفته خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کوفته هلوی شیرازی و کوفته هندی با ادویه کاری و کوفته مرغ سوئدی و کوفته سبزی شیرازی را ببینید.

 

گوفته کشک

کوفته کشک

 

مواد لازم برای تهیه کوفته کشک

  1. گوشت چرخ شده :250 گرم
  2. پیاز : 3 عدد
  3. برنج نیم دانه :1 پیمانه
  4. کشک :200 گرم
  5. سبزی کوفته (تره، نعنا، شوید، مرزه، گشنیز، جعفری، ترخان) :100گرم
  6. نعنا خشـک :2 قاشق غذاخوری
  7. فلفل سیاه :2 قاشق چای‌خوری
  8. زردچوبه :2 قاشق چای‌خوری
  9. روغن :به ميزان لازم
  10. نمک: به میزان لازم

کوفته کشک

طرز تهیه کوفته کشک

  •  برای تهیه کوفته کشک  ابتدا برنج  نیم دانه ایرانی را  خیس کنید به مدت 2 ساعت  سپس برنج رو با حرارت متوسط بپزید به طوری که برنج نیم پز شود و آبکش کنید و اجازه دهید  آب برنج کاملا کشیده شود تا مواد کوفته شل نشود
  • در این مرحله یک عدد پیاز را ریز رنده کنید و آب پیاز را با فشار دست بگیرید . در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، ادویه‌ها و سبزی کوفته ریز خرد شده رو با هم مخلوط کنید و برای 10 دقیقه مواد را خوب ورز دهید سپس نصف برنج نیم پز شده رو به مواد اضافه کنید و دوباره به مدت 5 دقیقه خوب ورز بدید مواد کوفته شما آماده است . به اندازه یک نارنگی از مواد رو برداشته ، دست خود را کمی خیس کنید و کوفته‌ها را کاملا گرد کنید.
  • کوفته‌ها را آماده کنیدو در سینی چیده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.با گذاشتن کوفته در یخچال کوفته  در هنگام پخت وا نمیره
  • در این فاصله سس کوفته را آماده می کنید یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود . سپس مقداری یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و فلفل اضافه کنید. سپس نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید مراقب باشید نعناع نسوزد و بعد باقی مانده برنج نیم‌پز شده رو هم اضافه کنید و مواد رو کمی با هم تفت دهید .
  • در ادامه 3 تا  4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، کوفته‌هارا یکی یکی و به آرومی داخل سس انداخته. سس باید به طور کامل روی کوفته‌ها رو بپوشونه. 10 دقیقه اول درب قابلمه را نزارید  سپس شعله را کم کنید و  یک ساعت به کوفته‌ها اجازه دهید تا به طور کامل بپزن و برنج لعاب دهد.
  • زمان که  کوفته‎ ها کامل پختن  و جا افتاده شدند . کشک را داخل آب کوفته بریزید  و به آرامی هم بزنید و وقتی که کشک به طور کامل حل شد، کمی از آب کوفته بچشید و اگه نیاز داشت نمک اضافه کنید.
  •  یک پیاز باقی مونده رو هم که با کمی روغن  سرخ کرده‌اید تا طلایی شود و روی کوفته‌ها بریزید و درب قابلمه رو بذارید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه زمان بدید تا خوب جا بیفته.کوفته در ظرف سرو کشیده و با مقداری پیاز داغ و نعنا داغ کوفته کشک رو تزئین و با نان سرو کنید.
Dopyaze nokhod va lobya

دوپیازه نخود و لوبیا چیتی / طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی هندی

7 افسانه اشتباه درباره ماکارونی

ماکارونی/ طرز تهیه ماکارونی با کوفته قلقلی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا