طرز تهیه شربت ذرت خانگی

یکشنبه 10 بهمن 1400 آشپزی
sharbat zorat

شربت ذرت برای تهیه شیرینی در صنایع غذایی استفاده زیادی دارد این شربت به صورت آماده در فروشگاها است ولی شما می توانید نوع خانگی آن را به سادگی در خانه تهیه کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه شربت ذرت باما همراه باشید . همچنین طرز تهیه کرمفیل خوشمره و و گاناش شکلاتی که در شیرینی پزی کاربرد زیادی دارند را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت ذرت:

  • شکر:950 گرم
  • آب:1300 میلی لیتر
  • بلال شیر بزرگ: 4عدد
  • عصاره وانیل:3 قطره
  • نمک:1 قاشق چایخوری

شربت ذرت

شربت ذرت

طرز تهیه شربت ذرت:

  1. برای تهیه شربت ذرت خانگی حتما باید از بلال شیر استفاده کنید  تا شیره داشته باشد و به شما شربت خوبی بدهد.
  2.  بلال ها را تمیز کنیدبشوییدسپس آنها را دانه دانه کنید و یا به صورت حلقه حلقه برش بزنید ( دانه کردن ذرت روش بهتری برای تهیه شربت ذرت است )
  3. حلقه ها ذرت یا دانه های ذرت  را به همراه آب در یک قابلمه مناسب ریخته( از قابلمه که کف آن ضخیم است استفاد کنید)و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا بلال ها به آرامی پخته و حجم آب نصف شود.
  4. وقتی آب روی بلال ها نصف شد آن را از روی حرارت برداریدو دانه ذرت را از صافی رد کنید و آب بلال ها را نگه دارید و بلال ها را در یک ظرف بریزید و آب آن را نگهدارید. اگر ذرت ها را دانه نکردید پس از پخت  ذرت آنها را دانه کنیدو آنها را با جسم سنگینی فشار دهید تا شیره آنها بیرون بیایدو این شیره را با آب بلال ها مخلوط کنید . سپس شکر، نمک و عصاره وانیل را به آب بلال و شیره بلال اضافه کنیدو حرارت را خیلی ملایم کنید تا شکر حل شود و اجازه دهید حدود یک ساعت به آرامی بجوشد تا شربت غلیظ شود.
  5. شربت خنک شده را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید این شربت به مدت 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است .
  6. از شربت ذرت در تولید محصولات غذایی استفاده می کنند . از جمله:کلوچه ها، کراکرها، غلات صبحانه، ماست های طعم دار، بستنی، گوشت های کنسرو شده،سوپ، آبجو و …
راور کرمان

راور کرمان

سوفله سبزیجات و پنیر

آموزش پخت سوفله سبزیجات و پنیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا