کورن داگ /طرز تهیه کورن داگ با مرغ چرخ شده و سوسیس

چهارشنبه 10 آذر 1400 آشپزی
koren dag

کورن داگ جزء فست فودهای بسیار خوشمزه است که با طعم های مختلف تهیه می شود. این غذا آمریکای است که با ذائقه ایرانی ها سازگار شده  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کورن داگ خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم  برای تهیه کورن داگ مرغ

  • مرغ چرخ کرده :450 گرم
  • شیر:1, 1/4 پیمانه
  • آردگندم: 1, 1/4چهارم پیمانه
  • آرد ذرت :1/4پیمانه
  • بلوچیز یا پودر پنیر پارمزان: 1/2 یپمانه
  • پودر سوخاری :1/2 پیمانه
  • سس تند:یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • روغن زیتون :2 قاشق غذخوری
  • بکینگ پودر:4 قاشق چایخوری
  • نمک:3 قاشق چایخوری
  •  سیخ چوبی: تعدادی

طرز تهیه کورن داگ مرغ

  1.  برای تهیه کورن داگ ابتدا خمیر آن را تهیه کنید به این صورت که  آرد ذرت و گندم و نصف قاشق چایخوری نمک و بکینگ پود را  به هم مخلوط کنیدو 2 بار  الک کنید.
  2. شیر و تخم مرغ را در ظرف جداگانه مخلوط کنید و خوب هم بزنیدو به آرد های الک شده اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر یکدست شود . این خمیر باید غلیظ باشد اگر شل بود کمی آرد به آن اضافه کنید و خمیر را در لیون بریزیدو کنار بگذارید.
  3.  در این مرحله گوشت مرغ چرخ  شده  و پودر پنیر،، پودر سوخاری، تخم مرغ،  نمک ، فلفل و سس تند را  به هم ترکیب کنیدو با دست  خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کند سپس  به اندازه یک  نارنگی  از مواد گوشتی برداریدو گرد کنید و  مثل سوسیس لوله کنید و به سیخ بکشیدیا بعد از سرخ شدن به سیخ بکشید و در تابه ی که چرب شده  و کاملا داغ است به مدت 4 دقیقه سرخ کنید تا نیم پز شوند.( بهتر است در این مرحله مواد سرخ شده را 30 در فریز قرار دهید )
  4. مرغ ها سرخ شده و یخ زده را به سیخ چوبی بکشیدو داخل خمیر فرو ببرید سپس به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر در تابه کود  سرخ کنید تا مغزپخت شود.
  5. کورن داگ مرغ را روی دستمال قرا دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.و کورن داگ خود را در ظرف سرو بچینید و با سس قرمز یا سس خردل میل کنید.
  6. پودر آماده کورن داگ طعم دار شده در  فروشگاها موجود است تهیه کنیدو مطابق دستور کورن داگ خوشمزه خود را آماده کنید
اسپرینگ رول سبزیجات/طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

 

کورن داگ

کورن داگ

مواد لازم برای تهیه کورن داگ ساده

  • آرد ذرت زرد :1 فنجان
  • آرد گندم:1 فنجان
  • نمک:1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر :4 قاشق چایخوری
  • شیر یا آب :یک فنجان
  • تخم مرغ:2 عدد
  • هات داگ:4 عدد
  • پنیر چدار:به مقدار لازم
  • روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
  • سس قرمز و خردل :برای چاشنی
  • سیخ چوبی :4 عدد
کورن داگ

گورن داگ

طرز تهیه کورن داگ ساده :

  1. برای تهیه کورن داگ مواد اولیه را 30 دقیقه قبل خارج از یخچال قرار دهید.
  2. ابتدا کاسه ای بردارید و آرد ذرت ، آردگندم ، نمک ، بکینگ پودر ونمک را به هم ترکیب کنید و دو بار الک کنید.
  3. شیر و  تخم مرغ ها را در ظرف  بریزید و خوب هم بزنید و به آرد الک شده اضافه کنید هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست آید این خمیر نباید شل باشد . این خمیر را در یک لیوان برزید و کنار بگذارید.
  4. هات داگ ها را کمی سرخ کنید دور آن پنیر بپیچید و 20 دقیقه در فریز قرار دهید سپس هات داگ ها را به سیخ بکشید ودر خمیر فرو ببرید  و در روغن داغ شده سرخ کنید اگر مایل بودید و پنیرها را به طور جداگانه به  سیخ بکشید و در خمیر فرو ببرید و سرخ کنید ،
  5. کورن داگ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس قرمز و سس خردل سرو نمایید.
آب روغنو کرمانی

آب روغنو کرمانی (کاچی) خوشمزه و مقوی+طرز تهیه

کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا