فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج
کوکو اسفناج
کوکو اسفناج جزءکوکوهای خوشمزه ای است و خواص زیادی دارد . شما می توانید به سادگی این کوکوی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. با طرز تهیه کوکوی اسفناج با ما همراه باشید. در تابستان که اسفناج نیست می توانید از برگ چغندر استفاده کنید. در بخش آشپزی دایان می توانید طرز تهیه کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی شکم پر و کتلت شیرازی و رولت سیب زمینی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکو اسفناج
- اسفناج 1/5 کیلو
- تخم مرغ 5 عدد
- آرد سفید 2 قاشق مربا خوری
- پودر سیر 1/2 قاشق چایی خوری
- پودر پیاز 1/2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو اسفناج
برای تهیه کو کو اسفناج ابتدا اسفناج را پاک کنید و بشویید و همراه با آب و کمی نمک بپزید ( مراقب باشید تا اسفناج شور نشود) وقتی اسفناج نیم پز شد آن را از روی حرارت برداریدو آبکش کنید. بعد آن را با کارد روی تخته ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را در ظرف بزرگ بشکنید و با چنگال هم بزنید. آرد سفید. پودر پیاز و پودر سیر و نمک و فلفل را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنیدو به هم زدن ادامه دهید. بعد اسفناج را اضافه کنید و مایه کوکو را همچنان هم بزنید .
ماهی تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید و روغن به اندازه کافی در ان ریخته اجازه دهید خوب داغ شود سپس مایع کوکو را یک جا در ماهی تابه ریخته و اجازه دهید خوب سرخ شود این کوکو مثل کوکو سبزی پخته می شود .دو طرف کوکو را سرخ کنید و برش دهید . وقتی که کوکو اسفناج کاملا پخته شد در ظرف مورد نظر سروکنید.
*نوش جان*
ارسال دیدگاه