نان ذرت شکم پر خوشمزه و مقوی + طرز تهیه

سه‌شنبه 30 دی 1399 آشپزی
nan zorat shekam por

فهرت مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه مواد میانی نان ذرت شکم پر

2-مواد لازم برای تهیه نان ذرت

3-طرز تهیه نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم‌پر، یک نان خوشمزه و مقوی،  این نان خیلی خوشمزه و سیر کننده است و یک غذای کامل برای یک وعده است . برای تهیه این نان لذیذ باید مراحلی را طی کنیم تا این نان خوشمزه آماده شود با طرز تهیه نان ذرت شکم پر با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان  می توانید طرز تهیه نان مزگین و نان مکزیکی شکم پر و کیک گوشت خوشمزه و مقوی  و پای سیب زمینی خوشمزه  را مشاهده کنید

نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم پر

مواد لازم برای تهیه مواد میانی نان ذرت شکم پر

  1. گوشت چرخ کرده    :   250 گرم
  2.  کالباس ریز خرد شده:100 گزم
  3. پیاز متوسط رنده شده  :1 عدد
  4.  فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط :1 عدد
  5. پنیر چدار: 1 پیمانه
  6. کره: 1 قاشق چای خوری
  7. نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه نان ذرت

  1.  آرد ذرت : 1 پیمانه سر خالی
  2.  آرد گندم: 1 پیمانه
  3.  تخم‌مرغ: 2 عدد
  4.  بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
  5.  جوش شیرین:1/2 قاشق چای خوری
  6.  نمک: یک پیس
  7.  باترمیلک: 1و 1/4 پیمانه
  8. کره :3/4 پیمانه

طرز تهیه نان ذرت شکم پر

  • برای تهیه مواد میانی  نان ذرت شکم پر ابتدا  یک قاشق چای‌خوری کره یا مقداری روغن مایع  را داخل تابه‌ بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید سپس  پیاز رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید تا  سبک شود .
  • گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه خود را در تابه‌ بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند وخوب هم بزنید تا گوشت باز شود و گوله نباشد . کالباس خرد شده،  فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به گوشت  اضافه کنید  و 5 دقیقه همه مواد را تفت دهیدو شعله را خاموش کنید  اگر روغن مواد زیاد بود روغن مواد میانی را بگیریدو کنار بگذارید تا خنک شود.
  • .فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس یک قالب مناسب را با کمی کره چرب کنید و روی آن آرد ذرت بپاشید.
  • همه مواد خشک را 2 بار الک کنید از جمله آرد ذرت، آرد گندم، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه‌ بزرگ بریزید.
  • تخم‌مرغ‌ها را نیز در یک کاسه‌ دیگر بشکنید و با باترمیلک و کره آب شده  با هم زن خوب هم بزنید تا مخلوط شود .
  • سپس مخلوط تخم‌مرغی را روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.توجه داشته باشید که باترمیلک با جوش شیرین واکنش می‌دهد و خمیر سریع غلیظ  می‌شود؛ برای همین باید مراحل بعدی را به سرعت انجام دهید.
  • نیمی از خمیر را در قالب بریزید و یا قاشق آن در قالب پخش کنید و روی آن را صاف کنید. سپس مایه گوشتی را روی آن بریزید و پخش کنید. روی مایه گوشتی، پنیر چدار رنده شده بپاشید. سپس باقیمانده خمیر  را روی پنیر پیتزا بریزید و با قاشق صاف کنید این کار را سریع انجام دهید .
  • قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای ۳۵ دقیقه نان ذرت شکم‌پر را بپزید.  نان ذرت شکم پر  را پس از پخت از فر دربیاورید و برش دهید و همراه با سس  کچاب یا هر سس دلخواه خود سرو کنید.

*نوش جان*

3 نوشیدنی سرشار از منیزیم

اسموتی/ طرز تهیه اسموتی موز و بادام خوشمزه

coco asfnaj

کوکو اسفناج خوشمزه و پر خاصیت+ طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا