طرز تهیه بابا غنوج لبنانی | دستور ساده و خوشمزه

چهارشنبه 28 شهریور 1403 آشپزی
غذای لبنانی

بابا غنوج یک پیش‌غذای گیاهی محبوب از منطقه مدیترانه‌ایه که با بادمجان کبابی و مواد خوشمزه دیگه درست می‌شه. این غذا گزینه‌ای عالی برای علاقه‌مندان به غذاهای سالم و خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه بابا غنوج لبنانی رو با نکات کامل یاد می‌گیریم.

مواد لازم برای بابا غنوج:

  • ۲ عدد بادمجان بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری ارده
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • آبلیمو تازه
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف لیوان ماست یونانی (اختیاری)
دستور پخت بابا غنوچ

دستور پخت بابا غنوچ

طرز تهیه بابا غنوج:

  1. بادمجان‌ها را روی شعله کبابی کرده تا پوست آن‌ها سوخته و داخل بادمجان نرم شود.
  2. پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و گوشت آن‌ها را در ظرفی بریزید.
  3. سیر، ارده، نمک و آبلیمو را به بادمجان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  4. در آخر، روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  5. بابا غنوج آماده‌شده را می‌توانید با سبزیجات و نان سرو کنید.

نکات طلایی:

  • برای طعم دودی بیشتر، بادمجان‌ها را روی شعله گاز یا منقل کباب کنید.
  • اضافه کردن کمی ماست یونانی، طعم ملایمی به بابا غنوج می‌ده.

 

طرز تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز را هم می توانید مطالعه نمایید

2

نحوه انداختن سرکه هلو در منزل

تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز آشپزی

طرز تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز | دستور آسان و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا