بابا غنوج یک پیشغذای گیاهی محبوب از منطقه مدیترانهایه که با بادمجان کبابی و مواد خوشمزه دیگه درست میشه. این غذا گزینهای عالی برای علاقهمندان به غذاهای سالم و خوشمزه است. در ادامه طرز تهیه بابا غنوج لبنانی رو با نکات کامل یاد میگیریم.
مواد لازم برای بابا غنوج:
- ۲ عدد بادمجان بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری ارده
- ۲ حبه سیر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- آبلیمو تازه
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نصف لیوان ماست یونانی (اختیاری)
طرز تهیه بابا غنوج:
- بادمجانها را روی شعله کبابی کرده تا پوست آنها سوخته و داخل بادمجان نرم شود.
- پوست بادمجانها را جدا کرده و گوشت آنها را در ظرفی بریزید.
- سیر، ارده، نمک و آبلیمو را به بادمجان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- در آخر، روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
- بابا غنوج آمادهشده را میتوانید با سبزیجات و نان سرو کنید.
نکات طلایی:
- برای طعم دودی بیشتر، بادمجانها را روی شعله گاز یا منقل کباب کنید.
- اضافه کردن کمی ماست یونانی، طعم ملایمی به بابا غنوج میده.
طرز تهیه حمص کلاسیک و حمص فلفل قرمز را هم می توانید مطالعه نمایید
ارسال دیدگاه