گرانیتا خربزه

دوشنبه 8 آذر 1400 آشپزی
گرانیتا خربزه

در اینجا به شما دسر خنک و شیرین  گرانیتا خربزه را اموزش میدهیم!

طرز تهیه گرانیتا خربزه:

1. ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید.

2. خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید.

3. خربزه را پوست بگیرید و دانه های آن را جدا کنید. لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا  کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.

4. سعی کنید در تهیه گرانیتا خربزه تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید

5. سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید. این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.

6. گرانیتا خربزه را به مدت ۲ هفته می توان در فریزر نگهداری کرد.

 

گرانیتا خربزه

گرانیتا خربزه

کوفته

پلوی زعفرانی با کوفته اسپایسی

پاستا چاق کننده یا مناسب برای کاهش وزن

پاستای فاگیولی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا