۱. دلمه مرغ (سینه مرغ)
مواد لازم (برای ۲ نفر) | |
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۸۰ گرم |
پنیر چدار | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۴ عدد متوسط |
آرد سفید | ۱ لیوان |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود. فقط مراقب باشید که ضربهی زیاد گوشت را پاره نکند.
- سپس هر سینهی مرغ را از وسط نصف کنید.
- کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
- هویجها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
- هویجهای رنده شده را روی سینهی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
- سینهی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
- تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
- دلمهها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن دلمهها، آنها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.
۲. دلمه ران مرغ
مواد لازم (برای ۶ نفر) | |
ران مرغ | ۶ عدد |
سبزی معطر (ریحان و ترخون) | نصف فنجان |
ساقه کرفس | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد بلند و کشیده |
سیر | ۲ حبه |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
رب | ۲ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس دلمه | |
خامه | ۲ قاشق غذاخوری |
سس تند | ۱ قاشق مرباخوری |
خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
دستور پخت
- در قدم اول باید با دقت زیاد استخوان ران مرغ را از آن جدا کنید. مراقب باشید که گوشت ران پاره نشود.
- پس از جدا کردن استخوان از گوشت، داخل گوشت ران را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید.
- کرفسها و هویجها را به شکل خلالی نازک خرد کنید.
- سبزیهای معطر را همراه با سیر خرد شده و یک قاشق سرخالی روغن تفت دهید.
- داخل هر ران را با کرفس و هویج و مواد تفت داده شده پر کنید.
- پس از پر کردن داخل ران، آنها را در قابلمه کنار هم بچنیند.
- رب را در روغن سرخ کنید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و در قابلمه بریزید تا رانها بپزند.
- پس از اینکه پخت، رانها را در ظرف مورد نظر بگذارید و نوش جان کنید.
طرز تهیه سس برای سرو دلمه ران مرغ
کمی از آب باقی مانده از پخت مرغ را با خامه و سس مخلوط کنید و کنار غذا سرو نمایید.
ارسال دیدگاه