پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 آشپزی
پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

۱. دلمه مرغ (سینه مرغ)

مواد لازم (برای ۲ نفر)
سینه مرغ۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار۲۰۰ گرم
هویج ۴ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود. فقط مراقب باشید که ضربه‌ی زیاد گوشت را پاره نکند.
  • سپس هر سینه‌ی مرغ را از وسط نصف کنید.
  • کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
  • هویج‌ها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
  • هویج‌های رنده شده را روی سینه‌ی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
  • سینه‌ی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
  • تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
  • دلمه‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن دلمه‌ها، آن‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.

 

 

دلمه مرغ

۲. دلمه ران مرغ

مواد لازم (برای ۶ نفر)
ران مرغ۶ عدد
سبزی معطر (ریحان و ترخون) نصف فنجان
ساقه کرفس ۲ عدد
هویج۲ عدد بلند و کشیده
سیر۲ حبه
روغن ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان کافی
رب۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس دلمه
خامه۲ قاشق غذاخوری
سس تند ۱ قاشق مرباخوری
خردل ۱ قاشق مرباخوری

 

دستور پخت

  • در قدم اول باید با دقت زیاد استخوان ران مرغ را از آن جدا کنید. مراقب باشید که گوشت ران پاره نشود.
  • پس از جدا کردن استخوان از گوشت، داخل گوشت ران را به کمی نمک و فلفل آغشته کنید.
  • کرفس‌ها و هویج‌ها را به شکل خلالی نازک خرد کنید.
  • سبزی‌های معطر را همراه با سیر خرد شده و یک قاشق سرخالی روغن تفت دهید.
  • داخل هر ران را با کرفس و هویج و مواد تفت داده شده پر کنید.
  • پس از پر کردن داخل ران، آن‌ها را در قابلمه کنار هم بچنیند.
  • رب را در روغن سرخ کنید و با کمی آب جوش مخلوط کنید و در قابلمه بریزید تا ران‌ها بپزند.
  • پس از اینکه پخت، ران‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و نوش جان کنید.

طرز تهیه سس برای سرو دلمه ران مرغ

کمی از آب باقی مانده از پخت مرغ را با خامه و سس مخلوط کنید و کنار غذا سرو نمایید.

دلمه ران مرغ

دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

نحوه پخت خورشت قورمه سبزی آذری

بریونی

نحوه پخت بریون اصفهان با گوشت یا جگر سفید

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا