پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج

سه‌شنبه 5 اردیبهشت 1402 آشپزی

پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج

پاستا فتوچینی یک نوع پاستا ایتالیایی است که به شکل مارپیچی و باریک درست می‌شود. این پاستا با مزه‌ای دارای طعم خامه، پنیر و ماست است. در این دستور غذایی، پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ترکیب شده است. میگوها با مزه‌ای شیرین و لذیذ به این پاستا اضافه می‌شوند و اسفناج نیز به عنوان یک سبزیجات خوشمزه برای تزئین و افزودن رنگ و طعم به آن اضافه می‌شود. این غذای خوشمزه و ساده را می‌توانید با روش‌های مختلف پخت کنید و برای شام یا ناهار سرو کنید.

مواد لازم پاستا فتوچینی :

  • نیم کیلوگرم میگو
  • ۲ عدد نان باگت کوچک
  • ۵۵۰ گرم پاستای فتوچینی
  • ۱۷۰ گرم اسفناج
  • ۲ حبه سیر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • یک سوم پیمانه سس پستوی بادام هندی و ریحان
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان
مواد لازم پاستا فتوچینی :

مواد لازم پاستا فتوچینی :

طرز تهیه پاستا فتوچینی

1. مواد لازم را آماده کنید

دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک ظرف بزرگ از آب نمک را بجوشانید. محصولات تازه را بشویید و خشک کنید. سیر‌ها را پوست گرفته و خرد کنید. نان باگت‌ها را از وسط نصف کنید.

۲. نان سیر درست کنید

روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در یک ظرف بزرگ نیمی از کره‌ها و چند قطره روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شوند. نیمی از سیر‌ها را ریخته و ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه هم بزنید تا خوشبو شود. اجاق را خاموش کنید. باگت‌ها را روی سینی که آماده کرده بودید قرار دهید. کره سیر را با روی نان‌ها بمالید. روی آن پنیر بریزید. ۴تا ۶ دقیقه یا تا وقتی به رنگ قهوه‌ای روشن درآید و ترد شود در فر قرار دهید. نان‌ها را از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید. وقتی سرد شد از عرض نصف کرده و در بشقاب قرار دهید.

3. میگو‌ها را بپزید

باگت‌ها که در حال تست شدن هستند، میگو‌ها را با دستمال خشک کنید و با نمک و فلفل آن‌ها را طعم دار کنید. تابه‌ای که برای کره سیری استفاده کرده بودید را بشویید و خشک کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در همان تابه روی حرارت متوسط قرار دهید. میگوهای طعم دار شده را در آن بریزید و بدون اینکه هم بزنید ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای روشن شود بپزید. باقی سیر‌ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. یکی دو دقیقه مدام هم بزنید یا تا زمانی که میگو‌ها مات و مغزپخت شوند. اجاق را خاموش کنید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی

طرز تهیه پاستا فتوچینی

4. پاستا را بپزید

با استفاده از دستتان نوارهای پاستا را کاملا از هم جدا کنید و داخل آب جوش بریزید. پنج تا شش دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید. اجاق را خاموش کنید. یک فنجان از آب پاستا را نگه داشته و بقیه را کاملا آبکشی کنید. به قابلمه برگردانید.

مرحله پایانی

میگوی پخته، اسفناج، باقی مانده کره و نیمی از آب پاستا که نگه داشته بودید را داخل قابلمه پاستا بریزید. روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و یکی دو دقیقه هم بزنید تا زمانی که مواد کاملا ترکیب شود و اسفناج‌ها نرم شود. اجاق را خاموش کنید و سس پستو را روی مواد پخته شده تان بریزید. اگر پاستا خشک به نظر می‌رسد آب باقی مانده را به تدریج اضافه کنید تا به حد مطلبوبتان برسد. نمک و فلفل بزنید. این غذا برای چهار نفر کافیست. همراه با نان سیر میل کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه به شکل گل

shami pok

شامی پوک / طرز تهیه شامی پوک گیلانی مناسب ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا