میگوسوخاری یک غذای خوشمزه و پرطرفدار

چهارشنبه 20 بهمن 1400 آشپزی
میگو-سوخاری

میگوسوخاری

غذاهای دریایی بسیا مفید و مقوی هستند به ویژه میگو که هم کم کالری است و هم سرشار از آهن و امگا و پروتئین میباشد! روش های متنوعی برای پخت این غذای دریایی لذیذ وجود دارد یکی از این روش ها تهیه آن به صورت سوخاری است که بسیار طرفدار دارد.

 

 

 

 

میگوسوخاری

میگوسوخاری

مواد لازم جهت تهیه میگوسوخاری برای چهار نفر

  • سیر ۵ حبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
  • میگو پاک شده ۱ کیلوگرم
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

نکته قابل توجه جهت تهیه میگوسوخاری :

سعی کنید از میگو هایتازه اقیانوسی استفاده کنید زیرا عطر و بوی خوبی دارند

در صورت استفاده از میگو های پرورشی از آب پیاز ، زعفران یا سیر بوی بد آن را قبل از پخت از بین ببرید

برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود، آب، نمک و 2 قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و به مدت 10 ثانیه بجوشانید آبکش کنید .

برای این که میگو در هنگام پخت شکل حلزونی به خود نگیرد، پس از تمیز کردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر ایجاد کنید.

میگوسوخاری

میگوسوخاری

طرز تهیه میگوسوخاری

  • بعد از پاک کردن پوست میگوها با یک چاقوی تیز شیاری در پشت میگو ایجاد کنید و رگ خونی میگو را جدا کنید ، سپس شسته و آبکش کنید.
  • میگو ها را درون ظرفی ریخته آب یک عدد پیاز بزرگ و سیر له شده و کمی آب لیمو اضافه کنید و روی ظرف سلفون کشیده و در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید .
  • بعد از طعم دار شدن  میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم
  •  آرد سوخاری و آرد سفید را نیز در کاسههای جداگانه می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم
  • در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود.
  • زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود
  • سپس داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم
  • در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
  • میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و همراه سیب زمینی سرخ کرده نوش جان کنید .

 

 

۲۰ دسر هندوانه‌ای

۴ روش دستور پخت گراتن

۴ روش دستور پخت گراتن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا