۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

سه‌شنبه 19 بهمن 1400 آشپزی

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

 

مواد لازم هلو و بستنی

  • هلو پوست‌کنده و ورقه‌شده 4 فنجان
  • شکر 1/3 فنجان
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای‌خوری
  • جو دوسر پرک‌شده 1/2 فنجان
  • شکر قهوه‌ای 1/2 فنجان
  • آرد چند منظوره 1/4 فنجان
  • کره 6 قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی 3 فنجان
۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

مراحل تهیه هلو و بستنی

تکه‌های هلو، شکر و عصاره وانیل را در کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط کنید.
سپس آن را کف یک قالب نچسب مربعی به ابعاد ۱۶ سانتی‌متر پهن کنید.
جو دوسر، شکر قهوه‌ای و آرد را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید؛ کره را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند، سپس آن را روی هلو‌ها بریزید.
روی قالب را با فویل بپوشانید و قالب را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر با حرارت متوسط قرار دهید و گریل را روشن کنید.
پس از این مدت، گریل را خاموش کرده و اجازه دهید دسر هلو کاملا خنک شود.
دسر هلو را در کاسه وافل بریزید و روی آن بستنی قرار دهید.

 

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

۲ دسر فوق العاده خوشمزه هلو

۲-دسر هلو و نشاسته

مواد لازم  هلو و نشاسته

 

  • هلو 1 عدد
  • شیر 1 لیتر
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1 قاشق چای‌خوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل، خلال بادام یا پسته برای تزیین به مقدار لازم

بستنی هلو خانگی دسر خوشمزه ی تابستونی به دو روش ساده | ایران کوک
دستور تهیه هلو و نشاسته

هسته و پوست هلو را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
شیر، نشاسته، آرد برنج، پودر نارگیل، زرده تخم مرغ و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه داده  تا غلیظ شود.
در انتها وانیل و کره را اضافه کرده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
صبر کنید تا مخلوط ولرم شود؛ در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط را پس از ولرم شدن در ظروف سرو بریزید، روی آن را با تکه‌های هلو بپوشانید و روی هلو را دوباره با مخلوط پر کنید.
دسر هلو را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شود؛ سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
پس از سرد شدن دسر، روی آن را با پودر نارگیل، خلال پسته یا بادام تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.

۴ روش دستور پخت گراتن

۴ روش دستور پخت گراتن

بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر غذای فصل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا