کوکی/طرز تهیه کوکی پاپل خوشمزه

یکشنبه 27 فروردین 1402 آشپزی

کوکی پاپل کوکی خوشمزه ای هست که تهیه آن بسیار ساده هست در بخش آشپزی مجله دایان  با طرزتهیه کوکی پاپل با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کوکی زنجبیلی و  کوکی نیویورکی به روش قنادی  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کوکی پاپل

  •  تخم مرغ: 2 عدد
  •  شکر دانه ریز: 180 گرم
  •  آرد سفید قنادی: 140 گرم
  • روغن مایع: 60 گرم
  •  پودر کاکائو: 55 گرم  (بسته به ذائقه، 55 گرم بریزین طعم تلخ خاصی به کوکی تون میده)
  •  بکینگ پودر: 1 ق چ
  • نوک قاشق چای خوری وانیل:نوک قاشق چای خوری
  • یک پنس نمک
  • پودر قند برای غلتاندن کوکی ها
کوکی پاپل

کوکی پاپل

طرز تهیه کوکی پاپل

  1.  برای تهیه کوکی پاپل ابتدا مواد  30 دقیقه قبل را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  2.  فر را 15دقیقه قبل از پخت کوکی ها روی درجه حرارت 180 روشن کنید
  3. برای پخت کوکی پاپل  ابتدا شکردانه ریز  و پودرکاکائو و روغن مایع رو با همزن برقی یا دستی زده هم بزنید  تا شکر کاملاً حل شود .
  4. سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه به مواد  اضافه کنید  و هربار با همزن خوب هم بزنید  تا مواد خوب با هم ترکیب شوند
  5. حین کار حتما چندبار  با لیسک دور کاسه را دورگیری کنید تا بوی زخم تخم مرغ ازبین برود.با تخم مرغ دوم وانیل رو هم اضافه کنید. نمک و بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و 2 بار الک کنیدو  کم کم  به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر کشدار و چسبناکی بدست آید.
  6. سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت  3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود.
  7. سپس خمیر را از یخچال خارج کنید وبه اندازه یه گردو از خمیر برداشته و سریع  گرد کنیدو داخل پودر قند بغلتانید و داخل سینی فر   که کاغذ روغنی انداختید  با فاصله بچینید و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه میزاریم تا زیر کوکی ها  کمی تغییر کند . فر  را خاموش کنید و کوکی ها را از فر خارج کنید که کوکی ها نرم به نظر میرسن  و نیاز به پختن بیشتر ندارد و همان 10 دقیقه زمان کافی هست . اجازه دهید کوکی پاپل خنک شود سپس از در  ظرف سرو بچینید.
                                                                                  نوش جان 🍪😋

نکات مهم پخت کوکی پاپل

  • فر را 15 دقیقه قبل از پخت شیرینی روشن کنید.
  •  از شکر دانه ریز استفاده کنید یا شکر دانه درشت را آسیاب کنید.
  • بیشتر از 10 دقیقه کوکی ها را نپزید چون کوکی خشک میشه ، موقع بیرون آوردن به نظر نرم میرسه اما خنک که شد کاملا
  • خودش رو می گیره و ترد و نرم میشه.
  • کوکی ها را حتما در ظرف دربسته قرار دهید.
  •  حتما کوکی ها در پودر قند بغلتانید.
  • این مقدار مواد 20 عدد کوکی به شما می دهد.
shami pok

شامی پوک / طرز تهیه شامی پوک گیلانی مناسب ماه رمضان

ashe maste

آش ماست/ طرز تهی آش ماست با لپه و سبزی کوهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا