مواد لازم
تخم مرغ: دو عدد
ماست: یک پیمانه
آب: نصف پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
روغن: ۱/۴ پیمانه
آرد سمولینا: دو پیمانه
پودر نارگیل: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: دو قاشق مرباخوری
شکر: ۱.۵ پیمانه
خلال بادام: به میزان لازم
طرز تهیه کیک بسبوسه عربی
برای تهیه کیک بسبوسه عربی ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. پودر نارگیل و بیکینگ پودر و آرد سمولینا را با یکدیگر مخلوط کنید. درون ظرفی مناسب تخم مرغها را بشکنید و آنها را هم بزنید سپس به ترتیب شکر و روغن و گلاب و ماست را به تخم مرغ اضافه کنید سپس مخلوط آرد را به مایه کیک بیفزایید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک بسبوسه قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب فر بریزید.
ریختن مایه کیک درون قالب فر
سپس روی مایه را به کمک قاشق صاف کنید و خلال بادام را روی آن بریزید و با پشت قاشق خلالهای بادام را فشار دهید و قالب کیک را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
ارسال دیدگاه