نحوه پخت کیک فنجانی خوشمزه

شنبه 11 اسفند 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک فنجانی

مواد لازم:

▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️روغن مایع یک سوم پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️آرد یک و یک سوم پیمانه
▫️آب ولرم یا شیر یک سوم پیمانه
▫️وانیل چندقطره
▫️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
▫️بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آرد را همراه بیکینگ پودر سه بار الک کرده و.کنار بگذارید.(اینجا دو قاشق از مقدار آرد کم کردم و دو قاشق پودر کاکائو اضافه کردم)
ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید،وانیل و شکر را اضافه کرده،حدود 10تا 15دقیقه با همزن بزنید تا حجم آن چندبرابر شود،همزدن تخم مرغ برای کیک خیلی تأثیر گذاره.روغن,(دوباره داخل روغن یک قاشق غذاخوری سرخالی،پودر کاکائو اضافه کردم) وشیر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و حدود 30ثانیه بزنید تا با مواد مخلوط شود،همزن را کنار بزارید و آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کرده، لیوان یا فنجان از هر نوع و جنسی فرق نداره کمی چربش میکنید و مواد را ریخته و داخل قابلمه در حال جوش و دم کنی روش میزارید به مدت 20 دقیقه و وقتی خاموشش کردید درشو به مدت 5 دقیقه برندارید. بعد از قابلمه بیرون بزارید کاملا که سرد شد از فنجان خارجش کنید روشو با گاناش و ترافل تزیین کنید

 

قیمت پیش فروش سمند و پژو  ۲۰۶ را اعلام کرد.

اعلام قیمت پیش فروش سمند و پژو  ۲۰۶

حقوق و یارانه اسفند ماه 1397

حقوق و یارانه اسفند ماه 1397 زودتر از موعد پرداخت میشود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا