مواد لازم برای مگشت پلو
- برنج خیس کرده: ۴ پیمانه
- سبزی ماهی: گشنیز ۴۰۰ گرم و شنبلیله ۱۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پودر لیمو عمانی، دارچین، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره: هر کدام ۱ قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- تن ماهی: ۲ عدد
- کشمش پلویی: ۱ پیمانه
- گردو: ۴ عدد
- سیر: ۶ حبه
طرز تهیه مگشت پلو
■برای شروع پیازها را خرد کنید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید.بعد از طلائی شدن پیاز، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و پودر تخم گشنیز را به همراه سیر له شده به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و پیازها رنگ بگیرند.
■ سپس سبزی ماهی را به تابه اضافه کنید و ۱۵ دقیقه با باقی مواد تفت دهید.
■پس از این که سبزیجات کمی تفت داده شدند، تن ماهی که قبلا جوشاندهاید را به همراه گردو به تابه اضافه کنید.
■ برنجی که از قبل به مدت 3 ساعت خیس کرده بودید را بجوشانید و آبکش کنید. سپس کف قابلمه را روغن و کمی زعفران بریزید و چند تکه نان را برش زده و برای تهدیگ کف قابلمه بچینید.یک لایه برنج روی نانها بریزید و سپس یک لایه مخلوط سبزی و تن ماهی روی برنج اضافه کنید. این کار را لایه به لایه تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
■در آخر روی برنج زعفران دم کرده غلیظ بریزید و اجازه دهید با شعله کم دم بکشد
■ کشمش پلویی را بشویید و برای ۱۵ دقیقه خیس کنید. بعد آن را با کمی روغن و پودر دارچین تفت دهید تا طلائی شود.
در نهایت برنج را سرو کنید و کشمشها را روی آن بریزید.
ارسال دیدگاه