فسنجان با میگو

سه‌شنبه 2 آذر 1400 آشپزی

فسنجان با میگو

در اینجا به شما یک فسنجان جدید با طعمی جدید اموزش میدهیم .

نوش جان !

مواد لازم برای فسنجان با میگو :

  1. پیاز
  2. میگو
  3. جعفری و گشنیز
  4. گردو
  5. رب انار

 

طرز تهیه فسنجان با میگو :

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.

2. میگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به آن بیفزایید.

3. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را با میگوها تفت دهید تا عطر خوبی به میگو دهد.

4. سپس گردوهای آسیاب شده را در قابلمه ای جداگانه حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا به روغن بیفتد و به مخلوط میگو و سبزی اضافه کنید.

5. رب انار را نیز در این مرحله بیفزایید و یک لیوان آب سرد را به خورشت بیفزائید.

 

فسنجان با میگو

فسنجان با میگو

6. میگو نیازی به پختن زیاد ندارد بنابراین همین که آب آن کمی جمع شد کافی است.

7. در این فاصله می توانید یک یا دو حبه یخ به آن بیفزائید تا حسابی به روغن بیفتد.

8. استفاده از آب سرد نیز به همین منظور است.

9. طعم این غذا باید ملس باشد.

10. چون شباهت زیادی با قلیه میگو دارد،باید ملس شود که تفاوت آن را احساس کنید.

11. اگر رب انار ترش استفاده می کنید، حتما کمی شکر به آن بیفزائید.

فسنجان با میگو

فسنجان با میگو

 

مافین های ماکارونی

خورش آلو اسفناج

خورش آلو اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا