پاستا با تن ماهی

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
میان وعده های خوشمزه برای لاغری

پاستا با تن ماهی

 

استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

مواد لازم

 

  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پاستا ۲۳۰ گرم
  • آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
  • موسیر ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • مارچوبه ۴۵۰ گرم
  • منداب ۱۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
  • تن ماهی ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم
پاستا با تن ماهی

پاستا با تن ماهی

آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

1.  از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.

2.  موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.

3. مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.

4.  از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.

5.  روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.

طرز تهیه

1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.

2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.

3. مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.

4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.

 

کوکی های دسته گُلی

کوکی شکر قهوه ای

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا