لقمه های عصرانه

پنج‌شنبه 25 آذر 1400 آشپزی

این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز لقمه های عصرانه

 

  • خمیر (آماده شده): 1 بسته
  • ژامبون گوشت: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 1عدد
  • زعفران (دم کرده): 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
لقمه های عصرانه

لقمه های عصرانه

روش پخت:

1.    خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.

2.    به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.

3.    روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

لقمه های عصرانه

لقمه های عصرانه

4.    ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.

5.    قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.

6.    خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.

 

سالاد پنیر

سالاد کینوا

سالاد کینوا

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا