کرامبلی توت فرنگی

پنج‌شنبه 25 آذر 1400 آشپزی
کرامبلی توت فرنگی

 در این مطلب طرز تهیه اسلایس کرامبلی توت فرنگی را آموزش میدهیم.

مواد لازم لایه زیرین کرامبلی توت فرنگی :

 

  • کره سرد: 170 گرم
  • آرد: 300 گرم
  • شکر قهوه ای: 160 گرم
  • جوش شیرین: 1 ق چ
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • نمک: 1 پینیچ

مواد لازم فیلینگ:

 

  • توت فرنگی تازه (خردشده): 400 گرم
  • شکر: 30 گرم
  • ماست سفت (شیرین): 275 گرم
  • سرکه سفید: 1 قاشق سوپ خوری و یک دوم قاشق چای خوری
  • شکر: 90 گرم
  • آرد: 2 ق س
  • تخم مرغ متوسط: 2 عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
 اسلایس های کرامبلی توت فرنگی

طرز تهیه فیلینگ:

در یک شیرجوش، توت فرنگی های خردشده را به همراه 30 گرم شکر روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید به آرامی بپزد تا وقتی که شکر حل شود و آب توت فرنگی ها کشیده شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله فیلینگ را آماده کنید. ماست و سرکه سفید را با هم در ظرفی مخلوط کنید. تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. بعد آرد و مخلوط ماست و سرکه را اضافه کنید و کمی هم بزنید.

طرز تهیه خمیر:

1. آرد و شکر قهوه ای و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را با هم در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. سپس کره را به مواد اضافه کنید. یک قالب مستطیل شکل به ابعاد 25×15 سانتی متری را با کاغذ روغن بپوشانید به طوری که کاغذ از دو طرف قالب بالاتر باشد. دوسوم از مواد به دست آمده را کف قالب پرس کنید تا جایی که صاف و هموار شود و باقی مانده مواد را برای روی شیرینی (کرامبل) در یخچال قرار دهید.

2. سپس مواد فیلینگ را که آماده کردید روی مواد پرس شده داخل قالب بریزید و توت فرنگی های پخته و خنک شده را سرتاسر آن بریزید و از باقی مانده خمیر که کنار گذاشتید با دست به صورت کرامبلی روی توت فرنگی ها ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه و تا زمانی که پف کند و بالا بیاید بپزید.

3. پس از پخت داخل قالب را کاملا خنک کنید. سپس از قالب خارج کرده و به قطعات مربعی شکل برش دهید.

کرامبلی توت فرنگی

کرامبلی توت فرنگی

نکته:

بافت این اسلایس ها خیس و مرطوب می باشد.

 

شوید پلو با میگو

شوید پلو با میگو

تارت فندق و شکلات

تارت فندق و شکلات

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا