طرز تهیه یک سوپ عالی برای افطاری

یکشنبه 14 اردیبهشت 1399 آشپزی
طرز تهیه سوپ کلم

در ماه رمضان بهتر است با خوردن غذاهای سالم و مقوی بدن خود را سالم نگه داریم همچنین از خوردن غذاهای آماده و نیمه آماده خود داری کنیم انواع سوپ ها از خوردنی های مناسبی هستند که به هنگام افطار می توانیم از آن ها استفاده کنیم و با توجه به سبک بودن و مقوی بودن آنها انتخاب درستی برای روزه داران عزیر به شمار می آید .بهتر است برای وعده  افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی یکباره با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

در اینجا طرز تهیه سوپ کلم را برای افطاری آورده ایم تا علاوه بر خوردن یک پیش غذای خوشمزه کلی مواد مغذی مورد نیاز بدنتان تامین شده باشد برای تهیه این سوپ لذیذ و سبک به هویج -گوجه – مرغ – عدس قرمز نیاز هست .

مواد مورد نیاز جهت تهیه سوپ کلم برای 6 نفر

روغن : 2 قاشق
پیاز خرد شده : 1 پیمانه
سیر خرد شده : 2 عدد
هویج خرد شده : 1 پیمانه
آب مرغ : 6 پیمانه
ریحان خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری (اگر از ریحان خشک استفاده می کنید یک قاشق چای خوری کافی است )
کلم پیچ خرد شده : 4 پیمانه
نمک : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خرد شده  : 1 عدد
عدس قرمز  : 1.2 پیمانه

طرز تهیه سوپ کلم برای افطار

داخل یک ماهی تابه روغن مورد نیاز را می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم .سپس پیاز را درون آن ریخته و کمی تفت می دهیم وقتی کمی سبک شد سیر را به آن اضافه کرده و خیلی کم تفت می دهیم سپس هویج ها را اضافه می کنیم و می گذاریم 5 الی 7 دقیقه بپزد و گهگاهی هم می زنیم .آب مرغ و ریحان (خشک)را اضاف می کنیم شعله را کم کرده و برای 10 دقیقه با همان شعله میگذاریم بپزد .کلم پیچ و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و دباره 10 دقیقه دیگر اجازه پخت می دهیم .در این مرحله مرغ و عدس قرمز و گوجه فرنگی و ریحان(تازه)را به آن اضافه می کنیم  و اجازه می دهیم کلم و عس بپزد و جا افتاده شود سوپ ما آماده است .

نکته : اگر قصد دارید به جای عدس قرمز،از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید  به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

 

تهیه کباب بختیاری بسیار خوشمزه

تهیه کیک پرتقالی -گردویی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا