طرز تهیه آش آبغوره
یکی از غذاهای سنتی شیرازی که بخاطر طبع خنک آن ، هم در تابستان و هم در بهار هم مصرف میشود! این آش به دلیل ابغوره خواص بسیاری دارد و همچنین باعث زود هضم شدن میشود! پس میتواند شام سبک و مناسبی باشد.
مواد لازم برای تهیه آش آبغوره
برای ۶ تا ۸ نفر
- گوشت چرخ شده یا گوشت تکه ۲۵۰ گرم
- برنج نیم دانه ایرانی ۲ پیمانه
- لپه یک و یک چهارم پیمانه
- پیاز دو عدد بزرگ و یک عدد کوچک برای کوفته ها
- آرد نخودچی 1 قاشق برای داخل کوفته ها
- چغندرپخته شده 2عدد متوسط
- آبغوره به میزان لازم
- نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
- روغن . نمک. زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه آش آبغوره
■ برنج و لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید .
■ پیاز را نگینی خورد کرده و باکمی روغن تفت داده و وقتی سبک شد کمی زردچوبه بهش اضافه کنین .
■ سپس برنج را با مقداری آب افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و نرم شود .مراقب سر رفتن برنج باشید
■چغند رو شسته و بپزین .سپس بصورت نگینی خورد کنید .و به آش اضافه کنید .
■ لپه را که قبلا خیس کرده و پختید رو هم به آش اضافه کنید .
■ گوشت چرخ شده را به همراه کمی پیاز رنده شده ، نمک . فلفل . کمی زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی کمی ورز بدین و باهاش کوفته ریزه درست کنید .و داخل روغن سرخ کنید .اگه از گوشت تکه ای خواستید استفاده کنین بپزینش و ریشه ریشه کرده و داخل آش بریزید .
■ کمی روغن در تابه ریخته تا گرم بشه. نعنا را افزوده و یه تفت کوچولو که خورد سریع حرارتو خاموش کنید که نعناتون نسوزه .و به آش اضافه کنید . نمک و فلفل غذارو اندازه کنید .کوفته ریزه هارو بریزید.یکم که گذشت و آش غلیظ تر شد آبغوره رو اضافه کنید . یکم که گذشت دوباره آشتون صورتی و خوشرنگ میشه .
■وقتی کاملا جا افتاد در ظرف بکشین و بالبوی قالب شده و درصورت تمایل نعنا داغ تزیین کنید .
ارسال دیدگاه