آش سبزی شیرازی

چهارشنبه 11 اسفند 1400 آشپزی

آش سبزی شیرازی

یک غذای اصیل شیرازی که بسیار پر طرفدار است ، به دلیل وجود گوشت و حبوبات بسیار مقوی است و یک صبحانه بسیار کانل محسوب میشود  این آش خوشمزه را  در خانه تهیه کرده و از خودن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

آش سبزی شیرازی

آش سبزی شیرازی

مواد لازم آش سبزی شیرازی :

  • سبزی(تره   ترخان  شوید)400 گرم
  • نخود 100 گرم
  • عدس 100 گرم
  • لوبیا قرمز 100 گرم
  • برنج محلی نیم دانه 100 گرم
  • ترخان خشک  2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
  • زرد چوبه به میزان لازم
  • پیاز 1 عدد
  • پیاز داغ به میزان لازم
  • گوست سر دست  یا گوشت گردن گوسفندی  500 گرم

 

 

طرز تهیه آش سبزی شیرازی:

1 _برای تهیه آش شیرازی ، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و آب حبوبات را خالی کنید و باز روی آن آب بریزید و با کمی نمک روی حرارت قرار بدهید تا بپزند. عدس ها را هم جدا بپزید.

2_گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب بپزید.و بعد ار پختن  گوشت استخوان گوشت را جدا کرده و گوشت را بکوبید

3_برنج را هم جداگانه بپزید.

4_ سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن خرد کنید و کاملاً تفت بدهید تا بپزند.

5_ در یک قابلمه مناسب تمام مواد پخته شده را ریخته (حبوبات کاملاً پخته شده  برنج پخته و سبزی ها و گوشت که کاملاً پخته شده و کوبیده شده )  به همراه آب گوشت به آش اضافه کنید و بگذاریدبپزد و جا بیفتد

در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ کنید و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود و آن را به صورت داغ در آش در حال جوشیدن بریزید. ترخان خشک را خرد کنید و سپس خیس کنید و به آش اضافه کنید. ⅓ از آش را در ظرف دیگری بریزید و آن را کاملاً بکوبید و سپس به آش اضافه کنید. (کشدار تر می شود) و خوب هم بزنید پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توانید آن را در ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ  و قلفل سیاه یا قرمزتزئین کنید.

کباب کوبیده بناب

طرز تهیه آش آبغوره

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا