طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

چهارشنبه 11 اسفند 1400 آشپزی
طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

 

یک غذای بسیار ساده و سریع که طعم لذیذی دارد ، برخلاف تصورتان در تهیه این غذا از رب گوجه استفاده نشده است بلکه از رب انار است!این غذا را هم بصورت گیاهی  و هم با ترکیب ماهیچه میتوان سرو کرد. از مرغ هم میتوان استفاده کرد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه رب پلوی شیرازی با ما همراه باشید

 

 

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

طرز تهیه رب پلو شیرازی با مرغ

مواد لازم برای تهیه رب پلو شیرازی :

  • برنج: چهار پیمانه
  • رب انار :1/2 پیمانه
  • گردو نگینی خرد شده : نصف پیمانه
  • پیاز داغ : چهار قاشق سوپخوری
  • روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم
  • کشمش پلویی : نصف پیمانه
  • مرغ پخته و سرخ شده: سه قطعه
  • شکر  2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه رب پلو شیرازی :

  1.  برای تهیه رب پلوی شیرازی ابتدا برنج را شسته، با نمک دو تا سه ساعت خیس می‌کنیم.
  2. در یک قابلمه مناسب آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا کمی نرم شود، سپس در آبکش می‌ریزیم
  3. زمانی  که برنج در حال جوشیدن می‌‌باشددر ظرفی جدا گانه  روغن ریخته کشمش‌و رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم. شکر، نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.
  4. در قابلمه که می خواهیم برنج دم کنیم روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را انداخته سپس  مواد تفت داده را لابه‌لای برنج قرار داده و برنج را دم می‌کنیم،
  5. پس از دم کشیدن برنج  رب پلو را در ظرف سرو کشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و مرغ ریش ریش شده یا ته مرغ سرخ شده  تزیین می‌ کنیم .

نکته:

  • اگر از رب انار شیرین استفاده می‌کنید، می‌توانید شکر را حذف نمایید.
  • رب پلو شیرازی را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و ماهیچه نیز سرو کنید.

 

طرز تهیه آش آبغوره

خواص زرد چوبه /طرز تهیه چای زرد چوبه ( شیر طلایی)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا