دونر کباب کباب خوشمزه ترکی است که به روشهای مختلف تهیه می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دونر کباب بوقلمون با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه ساج کباب و کباب ترکی و سورمه کباب خوشمزه را ببینید.
مواد لازم برای تهیه دونر کباب بوقلمون
- گوشت بدون استخوان بوقلمون: ۵۰۰ گرم
- پیاز :۱ عدد
- روغن مایع: ½ فنجان
- ماست: ۱ فنجان
- رب گوجه فرنگی:۱ قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز :۲ و نیم قاشق مرباخوری
- نمک: ۲ و نیم قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
- پودر آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دونر کباب با گوشت بوقلمون
- برای تهیه دونر کباب بوقلمون ابتدا باید گوشت بوقلمون را مزه دار کنید و سپس رول کنید و به مدت 1 شب در فریز قرار دهیدسپس کباب را تهیه کنید که در زیر تمام مراحل را به ترتیب توضیح می دهیم.
- ابتدا یک پیاز را پوست بگیرید و بشویید و با رنده ریز رنده کنید و پیاز رنده شده را در کاسه بزرگ بریزید.سپس ماست و روغن مایع را به پیاز اضافه کنید و هم بزنیددر ادامه رب گوجه فرنگی و نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر آویشن به کاسه حاوی ماست اضافه کنید، مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس گوشت بوقلمون را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید تا گوشت بوقلمون و مواد با هم ترکیب شوند.
- حال روی کاسه حاوی گوشت بوقلمون را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهیدتا گوشت بوقلمون مزه دار شود.
- حالا روی سطح کار را با پلاستیک فریزر یا سلفون بپوشانید، سپس گوشت بوقلمون مزه دار شده را روی آن قرار دهید و با سلفون یا پلاستیگ فریزر گوشت بوقلمون را به صورت کامل رول کنید. و گوشت رول شده را به مدت ۱ شب درون فریزر قرار دهید.
- پس از یک شب گوشت بوقلمون را از فریز خارج کنید و با چاقوی تیز به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
- در ادامه یک تابه تفلونی بردارید و روی حرارت قرار دهید سپس مقداری روغن مایع درون آن بریزیدو گوشت های برش زده را در تابه قرار دهید و دو طرف آن را با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شود.
- دونر کباب را درون ظرف سرو بریزید و با نان ، گوجه فرنگی، جعفری و خیار شور سرو کنید. نوش جان.
ارسال دیدگاه