دستور پخت ۵ غذایی خوشمزه با مرغ و سیب زمینی

دوشنبه 27 خرداد 1398 آشپزی
طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده

۱. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی در فر

مرغی که با سیر طعم‌دار شده باشد و در فر طلایی و‌ ترد شود، یک غذای وسوسه انگیز و خوشمزه است. به طور کلی مراحل آماده‌سازی و پخت این غذا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سیب زمینی متوسط و نگینی شده
۴ عدد
سیر خرد شده
۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۱.۵ قاشق غذاخوری
نمکیک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفلیک هشتم قاشق چای‌خوری
مرغ بدون پوست و چربی
۷۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شدهسه چهارم فنجان
جعفری تازه و خرد شده (اختیاری)مقداری

طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ سیر، روغن زیتون، نمک و فلفل را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی‌ها به مواد آغشته شوند.
  • ظرف فر را با روغن چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را حدود ۱۵ دقیقه درون فر بگذارید و سپس خارج کنید.
  • در این مرحله مرغ‌ها را به مخلوط سیب زمینی و مواد اضافه کنید؛ دوباره همه را با هم به خوبی مخلوط کنید و در فر قرار دهید.
  • در صورت تمایل می‌توانید سطح مرغ‌ها را به کمی روغن زیتون آغشته کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا مرغ پخته و سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • حال وقت آن است که پنیر موزارلا را روی مرغ و سیب زمینی بریزید و به داخل فر بازگردانید.
  • بعد از ذوب شدن پنیر، غذای شما آماده است.
  • در آخر، جعفری تازه را روی مرغ و سیب زمینی‌ها بریزید و نوش جان کنید!

غذا با مرغ و سیب زمینی

۲. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سیر

مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی پوست گرفته شده۹۰۰ گرم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
 دانه زیره (اختیاری)نصف قاشق چای‌خوری
سیر ریز شده۴ حبه
 شکر قهوه‌ای۲ قاشق غذاخوری
لیمونصف یک عدد
فلفل قرمزبه میزان لازم
سینه مرغ بدون پوست۴ عدد
 گشنیز یا جعفری خرد شده و تازه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

مراحل تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • درون یک ظرف سیب زمینی‌ها ، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، زیره و سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و فلفل ترکیب کنید.
  • مواد را بر روی سینی فر پخش کنید.
  • حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه سینی را درون فر بگذارید تا سیب زمینی‌ها قهوه‌ای شوند.
  • در همین حین، دو قاشق روغن زیتون باقی‌مانده را، درون یک تابه کوچک، روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • سیر را در روغن تفت دهید (حدود دو دقیقه).
  • روغن را از روی اجاق بردارید؛ شکر قهوه ای، آبلیمو و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • زمانی که سیب زمینی‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کنید. آن‌ها را به کناره‌های سینی هدایت کنید و در مرکزسینی، سینه‌های مرغ را قرار دهید.
  • روغن طعم‌داری که تهیه کردید را روی مرغ‌ها بریزید؛ به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته شود.
  • غذای خود را با دورچین لیمو و سیب زمینی تزئین کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و سیر

۳. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با سرکه بالزامیک

آماده‌سازی این غذا با مرغ و سیب زمینی، مانند موارد قبلی، بسیار ساده است.
غذا با مرغ و سیب زمینی و سرکه بالزامیک
مواد لازم (برای ۴ نفر)
 سینه مرغ بدون پوست و چربی۴ عدد
هویج خرد شده۴۵۰ گرم
 سیب زمینی (به قطعات ۲ یا ۳ سانتی‌متری خرد شده)۹۰۰ گرم
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
عسلیک سوم فنجان
سرکه بالزامیک۱ فنجان
آویشن خشکنصف قاشق غذاخوری
ریحان خشکنصف قاشق چای‌خوری
 پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
 پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه

  • فر را تا دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی فر را چرب کنید تا مواد به آن نچسبند.
  • سیب زمینی‌ها را  روی یک سوم سینی فر، پخش کنید؛ مرغ و هویج را در دو سوم باقی‌مانده سینی بگذارید.
  • در یک تابه متوسط، سرکه بالزامیک و عسل را به جوش آورید؛ اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد تا تقریبا به نصف کاهش یابد. (سپس آن را از روی اجاق بردارید و در کناری بگذارید.)
  • روغن زیتون را با استفاده از دست یا قلم مو، روی سیب زمینی‌ها، مرغ و هویج بمالید.
  • نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن را روی مواد بپاشید.
  • نصف قاشق غذاخوری از ترکیب سرکه و عسل را روی مرغ بریزید.
  • پنیر پارمزان را روی سیب زمینی پخش کنید.
  • سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ کاملا مغزپخت و سیب زمینی و هویج کمی قهوه‌ای رنگ شوند.
  • در آخر، سینی را از فر خارج کنید، باقی مانده‌ سس بالزامیک را روی غذا بریزید و سرو کنید.

۴. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی با نارگیل

مواد لازم (برای ۲ نفر)
نارگیل له شده
۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده
۱ قاشق چای‌خوری
مرغ بدون استخوان۲۵۰ گرم
سیب زمینی بزرگ۲ عدد
آب نارگیل۴۰۰ میلی لیتر
لوبیا سبز۱۰۰ گرم
نودل
۱ بسته
روغن زیتون و برش‌های لیمو به مقدار کافی

طرز تهیه

  • گوشت مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  • سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و سپس آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه آبپز کنید.
  • مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه در روغن سرخ کنید.
  • نارگیل و سیر له شده را به مواد اضافه کنید و با هم تفت دهید.
  • بعد از دو دقیقه، سیب زمینی‌های آب‌پز شده و آب نارگیل را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید.
  • در آخر، نودل و لوبیا‌ها را اضافه کنید؛ مواد درون تابه را به مدت چهار دقیقهبه خوبی تفت دهید.
  • خوراک شما آماده است؛ می‌توانید غذا را درون ظرف گود بریزید و سرو کنید.

 

غذا با مرغ و سیب زمینی و نارگیل

۵. طرز تهیه مرغ و سیب زمینی کباب شده با رزماری

مواد لازم (برای ۴ نفر)
گوشت مرغ با استخوان۲۳۰ گرم
سیب زمینی خرد شده به قطعات کوچک۸۰۰ گرم
رزمارینصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • فر را تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  • سینی را به روغن آغشته کنید و یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • در یک ظرف سیب زمینی‌ها را با روغن زیتون، پودر رزماری و نمک به خوبی ترکیب کنید.
  • سپس مواد را درون ماهیتابه بریزید تا روی حرارت کم، به مدت ۳۰ دقیقه بپزند.
  • در ظرفی دیگر مرغ را با کمی روغن، نمک و فلفل به مدت  ۵ دقیقه تفت دهید.
  • در نهایت، مرغ‌ها و سیب زمینی‌ها را روی سینی فر بچینید؛  به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مغز پخت شوند.

نوش جان!

غذا با مرغ و سیب زمینی و رزماری

دستور پخت کیک گردو و بادام

پخت کیک گردو و بادام خوشمزه

طرز تهیه تارت اسفناج لذیذ

نحوه پخت تارت اسفناج لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا