آش کوفته ریزه
مواد لازم برای تهیه آش کوفته ریزه
- ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ عدد پیاز
- ۴۰۰ گرم اسفناج
- ۱/۲ پیمانه برنج خام
- ۷۰ گرم رشته
- ۲ لیتر آب
- کشک به مقدار لازم
- پیاز داغ به مقدار لازم
- سیر داغ به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه آش کوفته ریزه
برای تهیه این آش لذیذ ابتدا آب رو همراه برنجی که شستیم داخل یه قابلمهی بزرگ میریزیم و میذارم تا برنج کاملا بپزه و تقریبا له بشه و لعاب بندازه.
وقتی برنج نرم شد بهش ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری سیر داغ هم اضافه میکنیم.
حالا گوشت چرخ کرده، پیازی که رنده کردیم و آبش رو گرفتیم، نمک و فلفل رو خوب با هم ورز میدیم و باهاشون گوشتهای قلقلی کوچیک درست میکنیم.
بعد گوشتهای قلقلی رو به قابلمه اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود یه ربعی بپزن تا خودشون رو بگیرن.
همینطوری که میبینین کوفته ریزهها پختن و منسجم شدن.
حالا اسفناج خورد شده رو به موادمون اضافه میکنیم، من معمولا اسفناج داخل آش رو درشت خورد میکنم، چون ترجیح میدم داخل آش بزرگ و مشخص باشن.
بعد به مقداری که دوست داریم به آشمون کشک هم اضافه میکنیم و میذاریم تا اسفناج بپزه.
وقتی سبزی پخت رشته رو هم اضافه میکنیم و خوب آشو هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن حالا اجازه میدیم تا رشته هم خوب بپزه و ضخیم بشه.
در نهایت به آشمون نعنا داغ هم اضافه میکنیم و نمکش رو هم تست میکنیم.
حالا آشمون جا افتاده و حاضره، دقت کنین که در کل طول مدت پخت حرارت باید ملایم باشه.
در نهایت آشمون رو با پیاز داغ، نعنا داغ و کشک تزیین کرده و میل میکنیم … نوش جان
ارسال دیدگاه