حلواسوهان/طرز تهیه حلوا سوهان خوشمزه با آرد سنگک

سه‌شنبه 22 فروردین 1402 آشپزی
حلوا  سوهان

حلوا  سوهان جزء دسر های بسیار خوشمزه است که تهیه این دسر نیاز به تجربه و حوصله زیادی  دارد و افرادی که اولین بار این دسر را تهیه می کنند شاید  نتوانند این دسر را به خوبی بپزند. در بخش آشپزی مجله دایان تمام نکات پخت  حلوا سوهان را آموزش میدهیم تا بتوانید حلوای خوشمزه ای تهیه کنید. حلوا سوهان حلوای بسیار خوشمزه ای هست که حتما باید با آرد سنگک تهیه شود. همچنین در بخش آشپزی مجله دایان میتوانید طرز تهیه ی حلوای زنجبیلی و کادایف باسترما را مشاهدکنید.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا سوهان

  •  آرد سنگک: 1 و 1/2 لیوان
  • شیر : 1/2 لیوان
  • روغن مایه: 3/4 لیوان

مواد لازم برای تهیه شربت

  • شیر : 1 لیوان
  • شکر: 1 لیوان 
  • گلاب : 1/3 لیوان
  • پودر هل: 1 قاشق چایی خوری یا عرق هل 
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوا سوهان

  1.  برای تهیه حلوا سوهان ابتدا شربت آن را تهیه کنید. برای تهیه شربت شکر ‚ شیر و زعفران دم کرده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی شکر حل شد حرارت را خاموش کنید . گلاب و پودر هل را اضافه کنید. این شربت نیاز به جوشیدن زیاد ندارد فقط کافی است شکر حل شود. شربت آماده شده را کنار بگذارید.
  2. داخل یک تابه بزرگ و نچسب آرد ‚ شیر و روغن مایه را بریزید و خوب هم بزنید و روی حرارت خیلی کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا شیر تبخیر شود و آرد تفت بخورد. هم زدن را اصلا توقف نکنید و به مدت 30 تا 45 دقیقه مدام هم بزنید تا رنگ آرد تغییر کند و آرد به خوبی تفت بخورد. این کار احتیاج به حوصله زیاد دارد لطفا عجله نکنید. وقتی شیر تبخیر شد آرد به شکل خرد بیسکوییت در می آید که این طبیعی هست. ولی هم زدن را ادامه دهید تا مواد رقیق شود و آرد به رنگ دلخواه در آید { رنگ سوهان}
  3.  حال شربت را کم کم به حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شربت تمام شود و حلوا جمع شود . حلوا را از روی حرارت بردارید و حلوا را گهواره کنید.
  4. حلوا سوهان شما آماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال بسته و غنچه گل محمدی تزیین کنید. یا میتوانید این حلوا را داخل ماسوره بریزید و شکوفه بزنید. یا از قالب های سیلکونی چرب شده برای تزیین حلوا استفاده کنید. به این صورت که قالب های سیلکونی را چرب کنید . حلوای از دما افتاده را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و پس از خنک شدن کامل قالب را برگردانید. نوش جان😋

 

کوکی نیویورکی

کوکی/ طرز تهیه کوکی نیویورکی به سبک قنادی و خانگی

کادایف باسترما

کادایف باسترما/طرز تهیه کادایف باسترمای خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا