کوکی/ طرز تهیه کوکی نیویورکی به سبک قنادی و خانگی

سه‌شنبه 22 فروردین 1402 آشپزی
کوکی نیویورکی

کوکی  نیویورکی جزء شیرینی های بسیار خوشمزه است که تهیه آن بسیار ساده است و با چند قلم مواد موجود در خانه میتوان آن را تهیه کرد.برای خوشمزه تر شدن کوکی نیویورکی میتوان از شکلات چیپسی یا شکلات خورد شده استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با  طرز تهیه این کوکی نیویورکی با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کوکی شکلاتی و کوکی زنجبیلی را مشاهده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه کوکی نیویورکی به سبک قنادی و خانگی

  • کره: 1 کیلو گرم  (200 گرم)
  • شکر قهوه ای: 1 کیلوگرم و 200 گرم  (240 گرم)
  • تخم مرغ : 10 عدد  ( 2 عدد)
  • آرد : 1 کیلوگرم و 700 گرم ( 340 گرم)
  • شکلات چیپسی: 1 کیلوگرم  ( 200  گرم)
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری  ( 1 قاشق چایی خوری)
  • وانیل : 1 قاشق غذا خوری  (نصف قاشق چایی خوری)
کوکی نیویورکی

کوکی نیویورکی

طرز تهیه کوکی نیویورکی

  1. برای تهیه کوکی نیویورکی ابتدا باید به چند نکته توجه کنید: مواد اولیه را به مدت 30 دقیقه خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  2. فر را روشن کنیدو روی درجه حرارت 180 قرار دهید تا گرم شود . دمای فر در پخت شیرینی بسیار مهم است و اگر شیرینی ها خانگی خوب از آب در نم آیند و کیک ها خوب پف نمیکنند به علت دمای فر است. پس به این نکته خوب توجه کنید که فر را 15 تا 20 دقیقه قبل از پخت شیرینی و کیک روشن کنید.
  3. حال کره و شکر قهوه ای را درون همزن برقی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا پوک شود و چند بار حین هم زدن با لیسک مواد را  زیر و رو کنید . هم زدن را به مدت 5 دقیقه ادامه دهید. سپس تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت 1 دقیقه مواد را هم بزنید.
  4. در این مرحله  شکلات چیپسی و بکینگ پودر و وانیل اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  5. حال آرد را 2 تا 3 بار الک کنید و سپس کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر  یکدست به دست آید.
  6. وقتی مواد خوب ترکیب شدند حال خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب استراحت کند. اگر خمیر شل بود مشکلی نیست.
  7. بعد از 30 دقیقه خمیر را از یخچال بیرون بیاورید.
  8. کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و از خمیر به اندازه ی 1 گردو بردارید و گوله کنید و روی کاغذ روغنی با فاصله بچینید. وقتی مواد تمام شد سینی فر را به مدت 13 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی بپزد.
  9. سپس سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کوکی نیویورکی خنک شود. شاید کمی نرم به نرم برسد ولی پخت آن کامل شده است و نباید بیشتر در فر بماند چون باعث خشکی کوکی می شود .
  10. کوکی نیویورکی شما آماده هست در ظرف سرو بچینیدو با چای میل کنید این کوکی طعم عالی دارد حتما در خانه بپزید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
ashe maste

آش ماست/ طرز تهی آش ماست با لپه و سبزی کوهی

حلوا  سوهان

حلواسوهان/طرز تهیه حلوا سوهان خوشمزه با آرد سنگک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا