کادایف باسترما/طرز تهیه کادایف باسترمای خوشمزه و ساده

دوشنبه 21 فروردین 1402 آشپزی
کادایف باسترما

کادایف باسترما دسر بسیار خوشمزه ترکی است که به راحتی تهیه میشود. در بخش اشپزی دایان با طرز تهیه ی دسر کادایف باسترما با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه ی  پودینگ کاراملی و سس کارامل خوشمزه برای کاور کیک ها را ببینید.

مواد لازم برای تهیه کادایف باسترما

  • کادایف تازه و نرم: 1کیلوگرم
  • کره:350 گرم
  • گردو خرد شده :350 گرم
  • شکر: 7 لیوان
  • آب:7 لیوان
  • لیمو ترش : یک برش
کادایف باسترما

کادایف باسترما

طرز تهیه کادایف باسترما

 

  1. برای تهیه کادایف باسترما ابتدا شربت را آماده کنید. یک قابلمه مناسب بردارید شکر و آب و برش لیمو را در آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. 25 تا 30 دقیقه اجازه دهید تاشربت بجوشد و قوام بیاید. قوام شربت را حتما چک کنید.و شربت قوام آماده را کنار بگذارید.
  2. کادایف را کمی با دست از هم باز کنید و کره آب شده و سرد شده را به کادایف اضافه کنید و با دست کره را به خورد کادایف دهید.
  3. داخل سینی فر کره بمالید و نصف کادایف مخلوط با کره را داخل سینی پهن کنید و با فشار دست یا کف یک کاسه کادایف را فشار دهید تا خوب فشرده شود سپس گردو خرد شده و یا پسته خرد شده را روی کادایف پخش کنید . سپس کادایف باقیمانده را روی گردو ها پخش کنید و مجدد با کف دست یا یک کاسه کادایف ها را فشرده کنید.
  4.  فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه قرار دهید و اجازه دهیدد 15 دقیقه فر گرم شود.حال سینی را در فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید روی کادایف طلایی شود. در کل 50 دقیقه برای پخت کادایف باسترما زمان لازم است . میتوانید روی کادایف را با فویل بپوشانید و 15 دقیقه اخر فویل را بردارید.
  5. کادایف برشته شده را از فر خارج کنید و شربت سرد را روی کادایف گرم بریزید و 1 ساعت اجازه دهید تا شربت جذب شود. بعد از یک ساعت که شربت خوب جذب شد کادایف را برش دهید و با  خلال پسته تزیین کنید و با سرشیر میل نمایید.

نکات مهم در تهیه کادایف باسترما

  1. کادایف  باید نرم و تازه باشد .
  2. مقدار کره در تهیه ی این دسر بسیار مهم است و باعث خوشمزگی و ترد شدن آن میشود.
  3. حتما برای تهیه این دسر باید کادایف ها را خوب فشرده کنید.
  4. تا کادایف برشته نشده است از فر خارج نکنید.
  5. کادایف را پس از خارج کردن از فر در سینی دیگر برگردانید.
  6. شربت باید قوام لازم را داشته باشد تا کادایف را نرم نکند چون خوشمزگی این دسر به ترد بودن آن است.
حلوا  سوهان

حلواسوهان/طرز تهیه حلوا سوهان خوشمزه با آرد سنگک

پیتزا

پیتزای ترکی/نحوه پخت پیتزا ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا