سس کارامل / طرز تهیه سس کارامل فوق العاده برای کاور کیک

سه‌شنبه 20 دی 1401 آشپزی
سس کارامل

سس کارامل سس خوشمزه و مناسب برای کاور کیک  وتزیین دسرها می باشد در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سس کارامل با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه  کاناش شکلاتی و کرمفیل که هردو برای کاور کیک مناسب می باشند را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر: ۱لیوان
    آب: ۱ فنجان
    خامه صبحانه: ۱ فنجان
    کره: ۵۰ گرم
سس کارامل

سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل

  1. برای تهیه سس کارامل ابتداشکر را درشیر جوش یا  قابلمه بریزید( از ظرف چدنی  استفاده نکنید) و روی حرارت  ملایم قرار دهید و اجازه دهید شکر آب بشه ولی اصلا شکر را هم نزنید تا نیمی از شکر آب شود سپس با قاشق چوبی هم بزنید و اجازه دهید تمام شکر کاراملی شود مراقب باشید شکر نسوزد کهباعث می شود طعم سس شما تلخ شود .( قهوهای روشن رنگ مناسبی برای سس کاراملی هست ) .
  2.  شکر کاراملی شده خیلی داغ هست مراقب باشید روی دستتان نریزد.
  3. در این مرحله  کره را به شکر کاراملی شده اضافه کنیدو از یک طرف هم بزنید تا کره با شکر مخلوط شود.
  4. در  پایان خامه و آب را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و مدام  سس کارامل را هم بزنید تا کمی خنک شود.
  5.  حال سس کارامل را در ظرف شیشه ای مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید این سس را برای مدت طولانی نگهداری نکنید.سس کارامل را  کم کم  تهیه کنید تا سس کاراملی با کیفیت تری را داشته باشید.
  6. نکته مهم در تهیه سس کارامل شکر را  به تنهایی در قابلمه بریزید تا کاراملی شود. سپس باقی مواد را یکی یکی اضافه کنید.
  7. برای خوشمزه شدن سس به جای آب ساده  ( مقدای نسکافه فوری در آب حل کنید و به سس اضافه کنید).
  8. سس کارامل آماده شده را برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.

 

 

ژله بریلو

ژله بریلو / طرز تهیه ژله بریلو براق برای تزیین کیک

kobe araby

کبه عربی/طرز تهیه کبه جنوبی خوشمزه و پر طرفدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا