طرز تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو

چهارشنبه 17 شهریور 1400 آشپزی

در این مطلب طرز تهیه گوشت دنده با سس باربیکیو را به شما آموزش می دهیم. برای این غذا بهتر است از گوشت دنده کوچک استفاده کنید.

مواد لازم:

  •     یک دنده کوچک
  •     ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     ۱ قاشق چایخوری پودر چیلی
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  •     نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
  •     ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ پیمانه سس باربیکیو
  •     ۴۵۰ گرم لوبیا سبز
  •     ۳ عدد بلال
  •     روغن زیتون

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

کف سینی فر یک لایه فویل قرار دهید. دنده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن ها زیره سبز، پودر چیلی، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و پاپریکا بپاشید و به همه قسمت های گوشت بمالید.

روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.

گوشت ها را از فویل در آورده و درون سینی فر بگذارید. روی آن ها سس باربیکیو بریزید. در کنار سینی، بلال هایی که از وسط نصف کرده اید و لوبیاهای سبز را بچینید.

سینی را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر درون فر بگذارید.

دنده را به نوارهای باریک برش داده و به همراه بلال و لوبیا سبز سرو کنید.

طرز تهیه مینی پیتزا

طرز تهیه گل کلم کبابی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا