کتلت / طرز تهیه کتلت بوقلمون

دوشنبه 14 آذر 1401 آشپزی
kotlete bogalamon

کتلت بوقلمون کتلت خوشمزه و پرخاصیت هست و مناسب کودکان و افراد مسن هست گوشت بوقلمون  دارای چربی کمی هست و خواص زیادی دارد :

  • گوشت بوقلمون به علت داشتن سروتونین بدن را آرام می کند و باعث درمان بی خوابی می شود.
  • سلنیوم  موجود در گوشت بوقلمون که سبب افزایش ایمنی بدن و بهبود خواب می شود؛
  • ویتامین های B3 و B6  موجود در گوشت بوقلمون  در کنترل بی خوابی موثر هستند.
  • گوشت بوقلمون سرشار از مواد مغذی زیر است:
  • ویتامین های A، B1، B3، B6 و B12؛
  • املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم؛
  • اسید آمینه تریپتوفان؛ پروتئین.
  • گوشت بوقلمون  خواص  زیادی دارد ، اما نباید در مصرف این گوشت زیاده روی کرد. مصرف زیاد گوشت بوقلمون باعث تهوع، استفراغ و معده درد می شود. همچنین با خوردن بیش از اندازه  گوشت بوقلمون حس خواب آلودگی به سراغ شما خواهد آمد.

در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کتلت بوقلمون با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کتلت گوشت و کتلت برنج و کتلت شیرازی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای  تهیه کتلت بوقلمون

برای ۴ نفر

  • سیب زمینی :۱ عدد بزرگ
  • گوشت بوقلمون:۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • آرد سوخاری :۱ لیوان
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز : به مقدار کافی
  • سیر تازه یا پودر سیر به دلخواه
کتلت بوقلمون

کتلت بوقلمون

طرز تهیه کتلت بوقلمون

  1. برای تهیه کتلت بوقلمون ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید ( برای اینکه سیب زمینی ترک نخورد کمی نمک به آب اضافه کنید)
  2. گوشت بوقلمون را پس از  خرد کردن و شستن  چرخ کنید .
  3. در این مرحله گوشت بوقلمون چرخ شده را در کاسه بزرگ بریزید و سپس سیب زمینی آبپز شده را ریز رنده کنید و به گوشت چرخی اضافه کنید در  ادامه پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مواد اضافه کنید.
  4. حال نمک , فلفل  , زرد چوبه , پودر سیر یا سیر له شده و تخم مرغ  را اضافه کنید و مواد را با دست ورز دهید تا یکدست شود.
  5. ( می تولنید از جعفری خرد شده یا فلفل دلمه رنده شده نیز استفاده کنید) اگر احساس کردید مایه کتلت شل هست مقداری پودر سوخاری اضافه کنیدو دوباره ورز دهید.
  6.   یک تابه تفلونی  مناسب روی حرارت قرار دهید،مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و صبر کنیدتا  روغن داغ شود مقداری از مواد کتلت بر دارید و در دست فرم دهید ، سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون تابه قرار دهید و کاملا  دو طرف کتلت  را سرخ  کنید. ادامه دهید تا مواد کتلت تمام شود
  7. پس از سرخ کردن  کتلت های بوقلمون را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود،
  8.  کتلت های بوقلمون را به  نان باگت به صورت ساندویچ همراه با همراه گوجه فرنگی، خیار شور و  کاهو خرد شده سرو کنید. نوش جان.
کتلت/ طرز تهیه کتلت ماهی بوشهری با سیب زمینی
chiz cake

چیز کیک/ طرز تهیه چیز کیک سن سپاستین

iec karamely

آیس کاراملی/ طرز تهیه آیس کاراملی ماکیاتو خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا