دستور تهیه چیزکیک براونی بهترین دسر دنیا

یکشنبه 19 دی 1400 آشپزی
چیزکیک براونی

دستور تهیه چیزکیک براونی

چیز کیک براونی : چیز کیک براونی ازکنار هم قرار گرفتن دو دسر خوشمزه یعنی کیک برانی و چیزکیک درست می شه.

چیز کیک براونی که  هرکدام به تنهایی می‌توانند عنوان خوشمزه‌ترین دسر را به خود اختصاص بدهند! در این دستور بافت چیزکیک بر روی پایه کیک براونی قرار می‌گیرد تا از این تلفیق، بهترین دسر دنیا بوجود بیاید.

دسر  چیز کیک دسری بسیار خوشمزه و پرطرفدار  است بهترین دسر دنیا است و طرز تهیه آن ساده است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه این دسر  با ما همراه باشید.

 

چیز کیک براونی

چیز کیک براونی

برای لایه براونی

  • تخم‌مرغ بزرگ (در دمای اتاق)۳ عدد
  • آرد۱ فنجان
  • وانیل۱ قاشق چایخوری
  • کره بدون نمک (ذوب‌شده)۱ پیمانه
  • شکر گرانوله(۲ پیمانه)
  • پودر کاکائو(۱ پیمانه)
  • نمک نصف قاشق چایخوری

 

برای لایه چیزکیک

  • نشاسته ذرتیک/سوم قاشق غذاخوری
  • خامه ترش۱ فنجان
  • تخم‌مرغ بزرگ ۵ عدد
  • پنیر ۳۵۰ گرمی لبنه کیبی۳ عدد
  • شکر کاست سه چهارم فنجان
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • فیلینگ گیلاس مخصوص پای (برای زمان سرو) به میزان دلخواه

 

بیشتر بخوانید:خوشمزه ترین دسر  های اروپایی

پخت این کیک خوشمزه در  دو مرحله انجام می شه ،زمانی که  مرحله اول کیک از فر درمیاریم کامل نپخته و فقط اطرافش کمی پخته و روی اون بسته. باید به آرامی مواد پنیری رو بریزیم روش و مجددا داخل فر بذاریم.در ادامه همراه ما باشید تا پخت این کیک آموزش دهیم.

 

مرحله اول: درست کردن براونی‌ها

۱- فر خود از قبل گرم می کنیم و روی  حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می گذاریم.

۲- کف سینی مان که بهتر است سینی قنادی باشد (با ابعاد ۳۳x۲۲ سانتی‌متر) را با ورقه فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری روغن آن را کمی چرب کنید.

۳- در یک ظرف بزرگ، کره، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه ژله انار و فالوده

۴- تخم‌مرغ‌ها را نیز اضافه کنید و هم بزنید، سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.

۵- خمیر به‌دست‌آمده را داخل سینی از قبل آماده‌شده بریزید و آن را برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، یا تا زمانی که روی آن ببندد اما هنوز براق باشد داخل فر بپزید.

 

بیشتر بخوانید:کیک ماست خوشمزه با بافتی نرم و لطیف +طرز تهیه

 

مرحله دوم: درست کردن چیزکیک

۱- لایه چیزکیک را حین اینکه براونی در فر در حال پختن است درست کنید. برای این کار، پنیر کیبی و شکر را با یک همزن برقی بزنید تا نرم شود.

۲- خامه ترش، وانیل و نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید.

۳- همزن را روی سرعت کم بگذارید و با اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها، آن را به خوبی با سایر مواد مخلوط کنید.

۴- مخلوط به‌دست‌آمده را با قاشق روی سطح براونی پخته بریزید و به شکل یکدست پخش کنید.
۵- آن را داخل فر که از قبل گرم شده بگذارید و برای ۳۰ الی ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح روی آن ببندد و در مرکز سینی حباب‌های کوچکی مشاهده کنید بپزید.

۶- اجاق فر را خاموش کرده، درب آن را باز کنید و بگذارید فر به همین شکل برای ۳۰ دقیقه خنک بشود.

۷- چیزکیک را از فر خارج کنید و بذارید تا رسیدن به دمای اتاق خنک شود.

۸- سینی را با سلفون بپوشانید و برای ۴ ساعت (یا طول شب) در یخچال بگذارید.

۹- برای سرو، چیزکیک براونی را به شکل برش‌های کوچک بریده و روی آن کمی فیلینگ گیلاس بریزید.

shamy kabab

طرز تهیه شامی کباب اصفهانی در تابه و فر

sope garch

سوپ/ طرز تهیه سوپ قارچ روسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا