
پوست پرتقال شکلاتی یک دسر خوشمزه در کنار چای برای پذیرایی های عصرانه است .
در این جا می خواهیم طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی :
پوست پرتقال ۴-۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
وانیل مقداری
شکلات تخته ای به میزان لازم
آب ۲ پیمانه
شکر اضافه به میزان لازم
طرز تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی:
1-ابتدا پوست پرتقال ها را گرفته و پوست ها را به صورت باریک و بلند خلال کرده (اگر می خواهید در نهایت پوست پرتقال شما ترد و شکننده باشد لایه سفید رنگ جدا می کنیم و اگر بخواهیم نرم شود لایه سفید را جدا نمی کنیم )
2- در یک قابلمه آب رو می جوشانیم و در حین جوشیدن پوست پرتقالها رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش می کنیم و این کار رو سه مرتبه تکرار میکنیم.
بیشتر بخوانید : دسر هلو
3- بعد برای دو سه ساعتی پوست پرتقالها را درون آب سرد می گذاریمو در نهایت ابکش می کنیم.
4- سپس یک شهد با شکر و آب درست میکنیم و حدود ۳۰ الی۴۰ دقیقه پوست پرتقالهات را درون شهد می جوشانیم
5- پوست پرتقال ها را روی یک توری می گذاریم تا شهد اضافی آن خارج شده و یک شب پوست پرتقال ها خشک شود .
6- بعد توی شکر یا مخلوط شکر و وانیل می غلتانیم .
7- شکلات رو به روش بن ماری (به صورت غیر مستقیم روی بخار آب ) ذوب می کنیم و نصف خلالها رو توی شکلات میریزیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم تا خشک شود و سپس داخل یک ظرف در دار نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه