طرز تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی برای پذیرایی

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال شکلاتی یک دسر خوشمزه و زیباست که می‌تواند به عنوان یک پذیرایی عالی در کنار چای سرو شود. در این مقاله، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی :

  • پوست پرتقال ۴-۵ عدد
  • شکر ۲ پیمانه
  • وانیل مقداری
  • شکلات تخته‌ای به میزان لازم
  • آب ۲ پیمانه
  • شکر اضافه به میزان لازم

طرز تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی:

  1. ابتدا پوست پرتقال‌ها را گرفته و به صورت باریک و بلند خلال کنید. اگر می‌خواهید پوست پرتقال ترد و شکننده شود، لایه سفید را جدا کنید.
  2. در یک قابلمه آب را جوش بیاورید و در حین جوشیدن، پوست پرتقال‌ها را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید و این کار را سه مرتبه تکرار کنید.
  3. پوست پرتقال شکلاتی
  4. پوست پرتقال‌ها را به مدت دو تا سه ساعت در آب سرد بگذارید و سپس آبکش کنید.
  5. یک شهد با شکر و آب درست کنید و حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پوست پرتقال‌ها را در آن بجوشانید.
  6. پوست پرتقال‌ها را روی یک توری بگذارید تا شهد اضافی خارج شود و یک شب در هوای آزاد خشک شود.
  7. سپس پوست‌ها را در شکر یا مخلوط شکر و وانیل غلتانده و شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
  8. نصف خلال‌ها را در شکلات بریزید و روی کاغذ روغنی بگذارید تا خشک شود. سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید.

پوست پرتقال شکلاتی

با رعایت نکات بالا، می‌توانید دسر پوست پرتقال شکلاتی را به بهترین شکل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه پخت پیتزا اصلی ایتالیایی به روش حرفه‌ای

طرز تهیه خمیر پیتزا با کیفیت

طرز تهیه پیتزا خوشمزه با خمیر خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا