طرز تهیه مِرَنگ شکلاتی خوشمزه و ساده

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
مِرَنگ شکلاتی

مِرَنگ، نوعی شیرینی ساده و خوشمزه است که از ترکیب سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود. این شیرینی سبک و هوادهی شده، می‌تواند یک دسر ایده‌آل برای مهمانی‌ها باشد.

مواد لازم مِرَنگ شکلاتی:

  • ۳ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱۵۰ گرم شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری سرکه سفید
  • ۱۵۰ گرم شکلات آب شده
مِرَنگ شکلاتی

طرز تهیه مِرَنگ شکلاتی:

1-فر را با دمای ۲۱۲ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
2-در یک کاسه، سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی تا حدی هم بزنید که پف کند.
3-در طول هم زدن، به تدریج شکر را اضافه کنید.
4-عصاره وانیل و سرکه سفید را بیافزایید.
5-تا زمانی روند مخلوط کردن را ادامه دهید که وقتی کاسه را بر می‌گردانید، مخلوط سفید تخم مرغ بیرون نریزد.

مِرَنگ شکلاتی

6-به آهستگی و با استفاده از کاردک، شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید.
7-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
8-با استفاده از قاشق، مواد را با فاصله از هم درون سینی بچینید.
9-آن‌ها را به مدت ۶۰ دقیقه درون فر بپزید.
10-این مرنگ‌ها را می‌توانید با توت فرنگی تازه سرو کنید.

Capture 46

طرز تهیه خوشمزه‌ترین پیراشکی های متنوع با خمیر پیتزا

Capture 38

طرز تهیه سبزی پلو خوشمزه با پنیر هالومی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا