شمایی که نمیتوانید و نمیخواهید سبزی پلو را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش میشوید.
مواد لازم براي4 تا 6نفر
- 3 پيمانه برنج
- 3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
- 2 حبه سير ريز خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست پرتقال
- 6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
- آرد سوخاري به ميزان لازم
- 2 ق س آبليمو
- 1 عدد پياز متوسط رنده شده
- روغن به ميزان لازم
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ ادويه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمك به ميزان لازم
طرز تهیه سبزی پلوی مخصوص گیاهخوارها:
1. برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
2.كف قابلمه روغن بریزید و تهديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برشهاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
3. در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد .
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .
ارسال دیدگاه