لوکوم هویج یک دسر ترکی است که هم خوشمزه و هم راحت تهیه میشود. این دسر برای عصرانه یا میهمانیها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- هویج: ۱ کیلوگرم
- نشاسته: ۵ قاشق غذا خوری
- آب: ۱ لیتر
- شکر: ۱ لیوان
- فندق: خردشده به مقدار لازم
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه لوکوم هویج :
- هویجها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد کرده و با ۱ لیتر آب در قابلمهای بریزید و بپزید. وقتی هویجها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش کرده و هویجها را داخل آبکش بریزید.
- یک لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید.
- پوره هویج را در قابلمه ریخته، نشاسته و شکر را به هویجها اضافه کرده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.
- برای آنکه لوکوم هویج راحت از ظرف بیرون بیاید، ظرف پیرکس یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کرده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.
- مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید. به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر، یا یک شب در یخچال بگذارید. سپس ظرف را خارج کرده، به شکل دلخواه برش بزنید.
- پودر نارگیل را در ظرف ریخته و لوکوم هویج را در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. این دسر خوشمزه و مقوی برای بچهها است.
نکته: میتوانید از مغزهای دیگری نیز برای تزئین استفاده کنید.
ارسال دیدگاه