طرز تهیه لوکوم هویج خوشمزه و ساده

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۱۰۵۸۵۸

لوکوم هویج یک دسر ترکی است که هم خوشمزه و هم راحت تهیه می‌شود. این دسر برای عصرانه یا میهمانی‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • هویج: ۱ کیلوگرم
  • نشاسته: ۵ قاشق غذا خوری
  • آب: ۱ لیتر
  • شکر: ۱ لیوان
  • فندق: خردشده به مقدار لازم
  • وانیل: ۱ قاشق چای خوری

لوکوم هویج

طرز تهیه لوکوم هویج :

  1. هویج‌ها را شسته و پوست بکنید. سپس خرد کرده و با ۱ لیتر آب در قابلمه‌ای بریزید و بپزید. وقتی هویج‌ها نرم شد، زیر قابلمه را خاموش کرده و هویج‌ها را داخل آبکش بریزید.
  2. یک لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید نگهدارید. هویج و آب را در مخلوط کن، غذاساز یا گوشت کوب برقی پوره کنید.
  3. پوره هویج را در قابلمه ریخته، نشاسته و شکر را به هویج‌ها اضافه کرده و روی حرارت ملایم در حالیکه مدام هم می‌زنید بپزید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید و وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید.
  4. برای آنکه لوکوم هویج راحت از ظرف بیرون بیاید، ظرف پیرکس یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کرده و آب اضافی آن را بیرون بریزید.
  5. مواد را داخل ظرف بریزید و صاف کنید. به مدت ۳ الی ۴ ساعت در فریزر، یا یک شب در یخچال بگذارید. سپس ظرف را خارج کرده، به شکل دلخواه برش بزنید.
  6. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و لوکوم هویج را در پودر نارگیل بغلطانید تا تمام سطح آن را بپوشاند. در ظرف سرو چیده و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید. این دسر خوشمزه و مقوی برای بچه‌ها است.

نکته: می‌توانید از مغزهای دیگری نیز برای تزئین استفاده کنید.

۱۷۴۰۱۴

طرز تهیه کازان کباب خوشمزه و دلچسب

سس برنیز

طرز تهیه سس برنیز: سس کلاسیک فرانسوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا