لواشک عناب لواشک با طعم عالی مناسب برای افراد میانسال و بچه ها هست که نمی توانند عناب را مصرف کنند میوه عناب خواص زیادی دارد که در زیر به بعضی از خواص آن اشاره می کنیم .
- عناب تازه آرامشبخش و ضد بدخلقی است و اضطراب را کاهش می دهد.
- عناب باعث تقویت معده و طحال و سیستم گوارشی می شود .
- از دیگر خواص عناب میتوان به تصفیه خون و دفع سموم بدن اشاره کرد.
- مصرف عناب سبب روشنی پوست میشود.
- از دیگر خواص عناب تازه میتوان به خونساز بودن و ملین بودن اشاره کرد.
- میوه عناب دارای لعاب بسیار زیادی است و سینه را نرم مینماید و برای سرما خوردگی مفید هست.
- عناب دندانها را در برابر پوسیدگی مقاوم میسازد.
- چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است باعث ترمیم بافتهای آسیب دیده و تقویت عضلات میشود.
- . عناب دارای مقادیر بسیار بالای ویتامین K می باشد که در موارد خونریزی و انعقاد خون بسیار مفید است.
- عناب برای پاکسازی خون و از بین برنده جوش صورت بسیار موثر هست.
در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه لواشک عناب با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه لواشک کیوی و لواشک آلو زرد و رب آلو و آلوچه را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه لواشک عناب
- عناب تازه :به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه لواشک عناب
- برای تهیه لواشک عناب ابتدا عناب ها را تمیز کنید و خوب بشویید و در قابلمه مناسب بریزید (من از قابلمه روحی استفاد می کنم).
- حال روی عناب ها مقداری آب بریزید نباید آب زیادی روی عناب ها بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا بجوشد و عناب ها بپزن و نرم شوند.
- هنگام پخت کمی عنابها را با گوشت کوب بکوبید و گاهی آنها را هم بزنید تا ته نگیرد.
- وقتی عناب پخت شعله را خاموش کنیدو دوباره عنابهارا با گوشت کوب بکوبید . حال اجازه دهید تا عناب له شده خنک شود سپس آنها را از الک یا سبدهای توری رد کنید.
- کف سینی را سلفون یا پلاستیک بکشید و مایه ی لواشک را روی آن بریزید و با قاشق یا هر وسیله دیگر صاف کنید تا ضخامت لواشک یکدست باشد سپس سینی را در آفتاب قرار دهید تا لواشک خشک شود. برای اینکه لواشک تمیز تری داشته باشید روی سینی یک پارچه توری نازک بیندازید.
- شما می توانید لواشک را در فر هم خشک کنید فر را روی درجه حرارت پایین قرار دهید و درب فر باید باز باشد تا لواشک خشک شود.
- ا طعم لواشک ملس را دوست دارید به عنابها آلوچه یا آلو یا…. اضافه کنید.
ارسال دیدگاه