رب آلو و آلوچه / طرز تهیه رب آلو و آلوچه خوشمزه

چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 آشپزی
رب آلو

فهرست مطالب :

1-خواص رب آلو و آلوچه:

2-مواد لازم برای  تهیه رب آلوچه :

3-طرز تهیه رب آلوچه :

رب آلو و آلوچه

رب آلو و آلوچه بسیار خوشمزه است و همان مایع لواشک آلو است  آلو انواع مختلف دارد سبز  زرد قرمز که هرچه آلو رسیده تر باشد رب شما ملس و شیرین تر می شود از رب آلو و آلوچه برای  مزه دار کردن غذاها مختلف استفاده می شود بخصوص در غذاهای شمالی بیشتر استفاده می شود  . رب آلو برای مزه دار کردن مرغ ترش، خوراک مرغ، انواع آش ها  ،خورشت فسنجان ، خورشت قیمه ، خوش آلو، و … به کار می رود. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه رب انار خانگی و  فواید شیره انگور و شیره خرمالو را مشاهده کنید

 

رب آلوچه

رب  آلو آلوچه

خواص رب آلو و آلوچه

  • موثر در جذب آهن و درمان کم خونی

  • کاهش فشار خون

  • سرشار از ویتامین C و پتاسیم

  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

  • تنظیم کننده عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست و تقویت کننده معده

  • کمک به دفع سموم کبدی

مواد لازم برای  تهیه رب الو و آلوچه :

  1. آلوچه یا آلو: 2 کیلوگرم
  2. آب :1 لیوان
  3. نمک: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه  رب آلو و آلوچه :

  • برای تهیه ی رب آلوچه و یا رب آلو، ابتدا آلوچه ها را تمیز کنید و ساقه و برگ آن را جدا کنید و به خوبی  بشویید. پس از شستن آن ها را داخل آبکش بریزید و  اجازه دهید آب اضافی آن ها خارج شود.
  • سپس آلوچه ها را داخل قابلمه ای مسی یا لعابی بریزید اگر آلوچه ها رسیده و  آبدار هستند  آب روی آنها نریزید چرا که آلو ها آب می اندازند. در غیر اینصورت آب به آلوچه ها اضافه کنید. سپس نمک را هم اضافه کنید و هم بزنید.
  • قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید آلوچه ها خوب بپزند و له شوند.
  • کف روی آلوجه ها را بردارید.
  • پس از له شدن آلوچه ها،  شعله  را خاموش کنید و صبر کنید تا آلوچه ها پخته شده  خنک شوند.
  • پس از خنک شدن  آلوچه ها را از صافی رد کنید تا پوست و هسته آن جدا شود .
  • مایع صاف شده را به داخل قابلمه مسی برگردانید و  روی گاز قرار دهید. و حرارت را کم کنید تا با حرارت ملایم رب شما سفت شود. مدام هم بزنید تا رب ته نگیرد .
  • وقتی رب کمی سفت شد سبد فلزی  روی در قابلمه قرار دهید تا مانع از پاشیدن رب به اطراف شود.  در مدت پختن رب هرگز در قابلمه را نگذارید زیرا عرق می کند و داخل رب شما می ریزد و باعث کپک زدن رب می شود.
  • زمانی که رب آلو مانند رب گوجه فرنگی سفت شد. شعله را خاموش کنید.
  • آبکش فلزی را از در قابلمه  بردارید و پارچه ای تمیز روی در قابلمه بیندازید تا رب خنک شود.
  • سپس رب آلو  را داخل شیشه های تمیز ریخته و در ب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

 

 

falode sib

فالوده سیب / فالوده سیب دسر ی خوشمزه برای افراد مضطرب و کم خون

کباب مرغ

کباب مرغ/ طرز تهیه کباب مرغ بسیار خوشمزه بدون کباب پز و آتش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا