
قارچ جزء سبزیجات خوشمزه و پر طرفدار است بخصوص غذای محبوب گیاهخوران است ازجمله غذاهای خوشمزه که با قارچ تهیه می شود قارچ شکم پر است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه این پیش غذای خوشمزه با ما همراه باشید. همچنین طرز سوپ قارچ روسی و ساندویج گوشت و قارچ را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت
- قارچ بزرگ: ۱۵ عدد
- گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمهای : نصف یک عدد
- پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد کوچک
- ذرت: ۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ شکم پر
- برای تهیه قارچ شکم پر باید از قارچ تازه و درشت استفاده کنید . ابتدا قارچ ها را تمیز بشویید.هنگام شستن قارچ آنها را تک تک در دست بشویید و در آب خیس نکنید چون قارچ آب به خود جذب می کند . پس از سشتن قارچ ساقه آنها را جدا کنید و اجازه دهید تا قارچها خشک شوند.
- یک تابه مناسب را روی شعله قرار دهید و پیاز نگینی خرد شده رابا مقداری روغن در تابه تفت دهید. وقتی پیاز کمی طلایی شد گوشت چرخ شده را به تابه اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییرکرد ادویه و نمک را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمهای نگینی خرد شده و ذرت را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و آب آن کشیده شود .
- مواد گوشتی آماده شده را داخل قارچها بریزید و تمام قارچ ها را پر کنید .
- کف یک ماهیتابه مناسب را با مقدار کمی روغن چرب کنید، قارچها پر شده را در ماهی تابه کنار هم بچینید و پنیر پیتزا رنده شده را روی قارچها به دلخواه بریزید.
- یک قاشق غذاخوری آب داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا روی شعله ملایم آب قارچها کشیده شود و پنیر پیتزا آب شود.
- می توانید قارچ شکم پر را در فر هم تهیه کنید .فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید و قارچ پر شده را در سینی بچینید و پنیر روی آنها بریزیدو یک تکه سوسیس به دلخواه روی پنیر قرار دهیدو به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پنیر روی قارچ طلایی شود.
مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر بدون گوشت
- قارچ بزرگ: ۳۰ عدد
- پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
- پنیر پارمزان رنده شده: ۱ پیمانه
- اسفناج خرد شده: ۱ پیمانه
- پودر سیر: ½ قاشق چایخوری
- نمک: ½ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و فلفل قزمز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
- برای تهیه قارچ شکم پر بدون گوشت ابتدا قارچها را خوب بشورید، ساقه آنها را جدا کنید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شوند.
- در یک کاسه مناسب پنیر خامهای، پارمزان، نمک، کمی فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر را ترکیب کنید.سپس اسفناج شسته شد را خرد کنید و به این مواد اضافه کنید.
- داخل قارچها را با مواد پر کنید.
- فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گرادروشن کنید.
- کف سینی فر را با روغن چرب کنید. قارچهای پر شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا قارچها نرم و پنیر روی آن طلایی شود.
ارسال دیدگاه