در این مقاله، ما به شما روش تهیه سس بادام زمینی را به همراه چیکن ساتای و سالاد کرانچی آموزش میدهیم. این دستور غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه به راحتی میتوان آن را تهیه کرد.
مواد لازم:
- ۳ قاشق غذاخوری کاری
- ۱٫۵ پیمانه شیر نارگیل پرچرب
- ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- ۲ قاشق چایخوری سرکه
- نصف پیمانه آب
- نمک
برای چیکن ساتای
- ۲۵۰ گرم سینه مرغ
- ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
- ۱ حبه سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
- نصف پیمانه شیر نارگیل
- نمک
برای سالاد کرانچی
- یک عدد سینه مرغ کبابی و مزه دار شده
- ۱ پیمانه کلم سبز خرد شده
- ۱ پیمانه کلم قرمز خرد شده
- نصف پیمانه هویج رنده شده
- گشنیز خرد شده
- پیازچه خرد شده
- نصف یک عدد آووکادو
- تکه های آناناس به مقدار دلخواه
- سس بادام زمینی
طرز تهیه:
سس بادام زمینی:
در یک قابلمه متوسط، خمیر کاری، شیر نارگیل، کره بادام زمینی، شکر، سرکه، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را تا زمانی روی حرارت ملایم هم بزنید که غلیظ شوند.
چیکن ساتای:
همه مواد را در کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. مرغ ها را به سیخ کشیده و آن ها را کباب کنید. در آخر، آن ها را با سس بادام زمینی سرو کنید.
کرانچی سالاد:
کلم قرمز، سبز، هویج، گشنیز، پیازچه و سس بادام زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از اینکه همه مواد به خُرد هم رفتند، روی سالاد، مرغ کبابی، آووکادوی خرد شده، تکه های آناناس و بادام زمینی خرد شده قرار داده و سرو کنید.
ارسال دیدگاه