طرز تهیه چیکن ساتای

چهارشنبه 26 آبان 1400 آشپزی
طرز تهیه چیکن ساتای

در این مطلب، روش تهیه سس بادام زمینی به همراه چیکن ساتای و نوعی سالاد مرغ را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجهتان قرار بگیرند.

مواد لازم:

برای سس بادام زمینی ساده

  •     ۳ قاشق غذاخوری کاری
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر نارگیل پرچرب
  •     ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  •     ۲ قاشق غذاخوری شکر
  •     ۲ قاشق چایخوری سرکه
  •     نصف پیمانه آب
  •     نمک
  • چیکن ساتای

    چیکن ساتای

برای چیکن ساتای

  •     ۲۵۰ گرم سینه مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
  •     ۱ حبه سیر خرد شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     نصف پیمانه شیر نارگیل
  •     نمک

برای سالاد کرانچی

  •     یک عدد سینه مرغ کبابی و مزه دار شده
  •     ۱ پیمانه کلم سبز خرد شده
  •     ۱ پیمانه کلم قرمز خرد شده
  •     نصف پیمانه هویج رنده شده
  •     گشنیز خرد شده
  •     پیازچه خرد شده
  •     نصف یک عدد آووکادو
  •     تکه های آناناس به مقدار دلخواه
  •     سس بادام زمینی
طرز تهیه چیکن ساتای با سس بادام زمینی

طرز تهیه:

چیکن ساتای

چیکن ساتای

سس بادام زمینی:

1-در یک قابلمه متوسط، خمیر کاری، شیر نارگیل، کره بادام زمینی، شکر، سرکه، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را تا زمانی روی حرارت ملایم هم بزنید که غلیظ شوند.

چیکن ساتای:

1– همه مواد را در کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید.

2- مرغ ها را به سیخ کشیده و آن ها را کباب کنید.

3- در آخر، آن ها را با سس بادام زمینی سرو کنید.

کرانچی سالاد:

1کلم قرمز، سبز، هویج، گشنیز، پیازچه و سس بادام زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از اینکه همه مواد به خُرد هم رفتند، روی سالاد، مرغ کبابی، آووکادوی خرد شده، تکه های آناناس و بادام زمینی خرد شده قرار داده و سرو کنید.

 

پیتزای تنوری
milk shike

میلک شیک /طرز تهیه 3 نمونه میلک شیک خوشمزه ی پاییزی

فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه‌ای شکم پُر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا