طرز تهیه سس بادام زمینی خوشمزه و چیکن ساتای

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 آشپزی
طرز تهیه چیکن ساتای

در این مقاله، ما به شما روش تهیه سس بادام زمینی را به همراه چیکن ساتای و سالاد کرانچی آموزش می‌دهیم. این دستور غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد.

مواد لازم:

  • ۳ قاشق غذاخوری کاری
  • ۱٫۵ پیمانه شیر نارگیل پرچرب
  • ۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق چایخوری سرکه
  • نصف پیمانه آب
  • نمک
چیکن ساتای

برای چیکن ساتای

  • ۲۵۰ گرم سینه مرغ
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • نصف پیمانه شیر نارگیل
  • نمک

برای سالاد کرانچی

  • یک عدد سینه مرغ کبابی و مزه دار شده
  • ۱ پیمانه کلم سبز خرد شده
  • ۱ پیمانه کلم قرمز خرد شده
  • نصف پیمانه هویج رنده شده
  • گشنیز خرد شده
  • پیازچه خرد شده
  • نصف یک عدد آووکادو
  • تکه های آناناس به مقدار دلخواه
  • سس بادام زمینی

طرز تهیه:

سس بادام زمینی:
در یک قابلمه متوسط، خمیر کاری، شیر نارگیل، کره بادام زمینی، شکر، سرکه، آب و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن ها را تا زمانی روی حرارت ملایم هم بزنید که غلیظ شوند.

چیکن ساتای:

همه مواد را در کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. مرغ ها را به سیخ کشیده و آن ها را کباب کنید. در آخر، آن ها را با سس بادام زمینی سرو کنید.

کرانچی سالاد:
کلم قرمز، سبز، هویج، گشنیز، پیازچه و سس بادام زمینی را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از اینکه همه مواد به خُرد هم رفتند، روی سالاد، مرغ کبابی، آووکادوی خرد شده، تکه های آناناس و بادام زمینی خرد شده قرار داده و سرو کنید.

milk shike

طرز تهیه میلک شیک خوشمزه و انرژی‌زا با طعم‌های مختلف

فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا