فلافل خانگی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که به عنوان یک پیش غذا یا وعده غذایی اصلی سرو میشود. در اینجا شما را با طرز تهیه فلافل خانگی آشنا میکنیم که طعمی بینظیر و ترد دارد.
مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی:
- ۱۵۰ گرم نخود خام
- ۱ حبه سیر خام
- ۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
- ۱/۲ قاشق چایخوری دارچین
- ۱/۲ قاشق چایخوری زرچوبه
- پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل خانگی
برای تهیه فلافل خانگی ابتدا نخود را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. پس از خیس شدن، نخودها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن رفت شود.
سپس نخود و سیر را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً پودر شوند. در یک کاسه، مخلوط نخود و سیر را با آرد نخودچی، زرچوبه، دارچین، نمک و پودر فلفل ترکیب کنید.
مخلوط را دوباره در غذاساز بریزید تا حالت خمیری به خود بگیرد. سپس از مخلوط گولههایی درست کرده و کمی فشرده کنید. فلافل خانگی را روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
در نهایت، فلافل خانگی را در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. پس از سرخ شدن، آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
اگر میخواهید فلافل خانگی نرمتری داشته باشید، میتوانید یک سیبزمینی پخته را به مخلوط اضافه کنید یا از یک تخممرغ خام برای انسجام بیشتر استفاده کنید.
فلافل خوشمزه شما آماده سرو است! نوش جان!
ارسال دیدگاه